nlc.hu
Szabadidő
Gyere ki velünk a zöldbe!

Gyere ki velünk a zöldbe!

Nehezen bírunk magunkkal. Ahogy a Nap sugara bekúszik a szerkesztõség ablakain, már egyre nehezebben. Vágyódunk a zöldbe, a friss levegõre, madarak, fák, barátok közé! Kell ennél több? Gyere velünk, töltsünk együtt két jó napot!





Ha ott voltál tavaly, akkor azért, mert biztosan jól érezted magad, ha nem, akkor itt az ideje, hogy saját szemeddel is meggyőződj arról, időnként jó összejönni, kikapcsolódni, beszélgetni. A május 21-22-i hétvégén a Nők Lapja és a Nők Lapja Cafe szerkesztősége kiköltözködik a margisztigeti Nagyrétre. A két napra számtalan programot szerveztünk, és mivel biztosan hozod a családod, a szomszédék kisfiát, anyukád munkatársait is, hát minden korosztályra gondoltunk!

Miért gyere el? Először is találkozhatsz velünk. Ha ez nem is olyan eget verő szenzáció, mégiscsak talán érdekes, kik vagyunk, mit gondolunk emberekről, állatokról, feng shuiról, diétákról. Kíváncsiak vagyunk a sztárkismamákra, és persze elhívtuk Soma Mamagésát is, akit még a Megasztár előtti időkben ismertünk és szerettünk meg!






Ja igen, hát a zene az kell! Lesz is, koncertek váltják egymást majd a nagy színpadon, a Pódium sátorban szakértőkkel találkozhatsz, a gyerekeket külön programokkal játszósátor várja, lesz étel és ital is. Könyvbemutatókon és író-olvasó találkozókon beszélgethetsz a Nők Lapja író-munkatársaival, személyesen megismerkedhetsz a Nők Lapja szakácsával, Bereznay Tamással, lesz hastánc és ezotéria, Hot Jazz Band és Tóth Vera.

A sok program között azért mégiscsak az a legfontosabb, hogy együtt legyünk, találkozzunk, beszélgessünk, hogy aztán az ezt követő újabb egy esztendőben újra közösen várhassuk a májust.


Nézd meg tavalyi képeinket»

Programjaink szombaton»

Programjaink vasárnap»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top