nlc.hu
Szabadidő
Sztármamák és -babák

Sztármamák és -babák

Babyboom. Így nevezik a bulvárirodalomban, ha egyszerre több hírességnek is babája születik. Manapság kis hazánkban nem vagyunk híján a híres mamáknak. Fiatalok, szépek és ambiciózusak.







Demcsák Zsuzsa
“A sztárvilág gyesre ment” – lassan kitehetnénk a táblát, hiszen  sok híresség, közszereplő nemrég adott életet kisbabájának. Legutóbb talán éppen Demcsák Zsuzsa babájának örülhettünk. És ha nem vesszük észre a lapokban a hírt, akkor talán magán az újdonsült anyukán nem is fedezhettük volna fel, hiszen alig telt el néhány hét, máris új műsorban köszönthettük. A baba mellé most a Péntek esti sztár érkezett meg Zsuzsa életébe.

Televíziós kolleganője, Novodomszky Éva is elfoglalta helyét az M1 esti híradójában. Neki zsúfolt éve volt, olasz férjével felgyorsították az eseményeket. Jelenleg Budapesten élnek, de biztosan szánnak időt arra, hogy nyáron megmutassák kisfiuknak másik hazáját, Szicíliát is.


Már nagyfiú lett Bombera Krisztina kisfia, híres anyukája pedig reggelenként látható a TV2 hírműsoraiban. Krisztina kisfia, Márk márciusban volt egy esztendős, és ahogy a Nők Lapjában nemrég olvashattuk, több, mint egy esztendeje maga “Márk is megdolgozott a világrajöveteléért.”


Ma már nem bírna – ahogy ő fogalmazott, “a csodagombóc”, azaz kisfia nélkül létezni Farkasházy Réka. A Barátok közt hősnője nagyon vágyott már az igazi anyaszerepre. Ki is élvezi minden pillanatát. Megjelent kolleganőjével, anyukatársával Juga Veronikával közösen írt gyerekszakácskönyvük. És nemrég sikeresen visszatért a sorozatba is.








Benkő Nóra
Megismerkedésük első pillanataiban még csak barátság sem volt Deutsch Anita és Kinizsi Ottó között. Ma már boldog és büszke szülők. A kis Emma februárban született, szülei életében most már ő kapja a főszerepet.

A TV2-ből ismert színésznő, Benkő Nóra már gyakorlott anyuka. Két fiúgyerek mellett tanulta meg az anyukaságot. Olyannyira, hogy csatornája külön műsorba hívta műsorvezetőnek. Miről is szólhatna a műsor? Hát babákról és mamákról.


A nagysikerű Szülőszoba sorozat után maga a készítő, szerkesztő-műsorvezető is bevallotta, szívesen vállalkozna még egy bébire. Kandász Andrea egy nagylány anyukája, egyelőre…




Benkő Nórával, Deutsch Anitával és Varga Izabellával találkozhatsz szombaton a Pódiumsátorban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top