nlc.hu
Szabadidő
Csipetnyi pikantéria

Csipetnyi pikantéria

Kia Picanto – Egy kis fűszer az élethez

Picanto, azaz pikáns, fűszeres. Ez a különleges autó már távolról kitűnik a tömegből. Formás karosszériájának jellegzetes díszítőelemei az elülső hűtőrács, valamint a kor divatjának megfelelően szögletesre formázott fényszórók és ködlámpák. A Picanto belsejére a tágasság és a funkcionalitás jellemző: ülései hét különböző pozícióba állíthatók, így több mint ötszörösére növelhető a csomagtartó térfogata. A biztonságot és a kényelmet az oldallégzsákok, az ABS, az EBD, a hátsó tárcsafékek, az övfeszítők és energiaelnyelő zónák szavatolják. A Picanto 9 feltűnő karosszériaszínben és három különböző üléshuzattal kapható.


Kia Sportage – Kihívásokra tervezve

A Sportage legnagyobb erénye, hogy a különböző autótípusok előnyeit ötvözi: külsejében szabadidőautó, kényelme meghazudtolja a személyautókat is, funkcionalitása azonban már az egyterűeket idézi. A vezető és első utasoldali ülések tetszőlegesen csúsztathatók és dönthetők, a hátsó üléseket pedig a padló síkjába lehet süllyeszteni, így hatalmas, akár 1886 literes csomagteret nyerhetünk. Az autóhoz háromféle erőforrás, ötfokozatú kézi-, vagy négysebességes automata sebességváltó választható. A dupla légzsákok mellett oldal- és teljes hosszúságú függönylégzsákok nyújtanak extra védelmet az utasoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top