nlc.hu
Szabadidő
Élmény és hagyomány

Élmény és hagyomány

Ka – Amely kitűnik a tömegből

Semmi sem olyan feltűnő, mint egy Ford Ka. Fejeket elcsavaró forma, agilis temperamentum, szervókormány és egy pörgős motor – minden, ami ahhoz kell, hogy a vezetőülésből élvezhessük az életet. Az összehangolt színek és formák igazán egyedivé teszik ezt az autót. Mindegyik modell négy irányba állítható vezetőüléssel, állítható első és hátsó fejtámlákkal, fűtött hátsó szélvédővel és szervókormánnyal van felszerelve. A biztonságot többek között a vezetőoldali első légzsák, a megerősített oldalvédelem és az alácsúszásgátló ülések szavatolják. Üljünk be a Ka-ba, és élvezzük a feltűnést!


Fiesta – Életvidám, minden porcikájában

A Fiestát elsősorban világos és tágas belseje, kivételes szintű felszereltsége és kedvező ára teszi különlegessé. Szériatartozékok lenyűgöző bősége fog össze, hogy stílusos, kényelmes és praktikus utazási élményt, valamint kiemelkedő vezethetőséget biztosítson – mindezt egy nehezen verhető árcédulával. Ha pedig mégsem akarunk ráfizetni az extrákra, a vezetőoldali első légzsák, a szervokormány és a belülről nyitható motorháztető mind azt bizonyítja: nem kell ahhoz gazdagnak lenni, hogy valaki gazdag alapfelszereltséghez jusson.


Focus – A vezetési élmény új szintje

Az új Focus minden tagját egyformán a részletekre kiterjedő figyelem, valamint a kényelmet, az esztétikumot és a praktikumot fokozó felszerelés jellemzi. Aki igazi biztonságra és luxusra vágyik, ezt az Új Ford Focusban megtalálhatja. Az autó maga a modern kifinomultság: tele olyan prémiumkategóriás jellemzőkkel, amelyekkel a vezetési élmény is fantasztikus. Ráadásul mindez óriási biztonsággal, százszázalékos, azaz ötcsillagos törésteszteredménnyel.


C-Max – Stílusos élet, életteli stílus

A teljesen új Ford Focus C-Max olyan autó, amely a modern élet tempóját és sokrétűségét tükrözi. A kocsi nagyszerű árához képest meglepően jó felszereltséget kínál. A lélek nyugalmáról dupla első légzsák, oldallégzsákok, valamint Safeguard indításgátló gondoskodnak, az élvezetes vezetést a korszerű Control Blade független hátsó futómű és a szervókormány garantálják. A Focus C-Max azoknak készült, akik szeretik luxuskörülményekkel körülvenni magukat. Az autó minden porcikája prémium minőséget sugároz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top