nlc.hu
Szabadidő
Japán kedvencünk

Japán kedvencünk

Corolla Verso – A variálhatóság csodája

Az új Corolla Verso az egyik legkényelmesebb és legkönnyebben kezelhető kompakt egyterű autó. Külseje sportosan dinamikus, belső tere sokoldalú és tágas, így az autó az egyéni stílus és a variálhatóság nagyvonalú ötvözetét kínálja, amihez lenyűgöző vezetési élmény párosul. Irányíthatósága kiváló, motorja kiemelkedő teljesítményt nyújt, ráadásul alacsony fogyasztás mellett. Minden ülése önállóan állítható, így a belső tér több mint harminc variációban alakítható. A hétszemélyes utasszállítóból pillanatok alatt hatalmas csomagterű áruszállítót varázsolhatunk anélkül, hogy egyetlen ülést is ki kellene vennünk.


Avensis – Sikermodell, nem véletlenül

Az Európa-szerte elismert Avensis sikereit elsősorban elegáns megjelenésének és kimagasló vezetési élményének köszönheti. Motorjai jól ötvözik a magas teljesítményt és a gazdaságosságot, ráadásul egytől-egyig teljesítik a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási normákat is. Az Avensis a maximális öt csillagot kapta az NCAP biztonsági besorolásán. Alapfelszereltségként kínálja a járműstabilitás-szabályzó rendszert és a kipörgésgátlót, valamint a kilenc légzsákot, melyek egyike egy igazi európai újdonság: a térd-légzsák. Pazar felszereltsége, tartós és a megbízható alapanyagai, innovatív technológiái mind a tökéletes minőség érzetét keltik az utasokban.


Yaris Max – Ismert autó új arccal

A Yaris új, Max változata egy sor izgalmas extra felszereltséget kínál, meglepően kedvező áron. A jövőbe mutató formatervezés harmóniát alkot a praktikummal, a biztonsággal és a gazdaságossággal – gyártói szerint az új Yaris Max valóban kompromisszumok nélküli vezetési élményt nyújt tulajdonosainak. Természetesen a Max változatnál az egyediség kapta a legnagyobb hangsúlyt: belső terébe különleges kárpitbetétek és finom bőrborítások kerültek, kívülről pedig az alumínium keréktárcsák, az integrált első ködlámpák és a színre fújt visszapillantó tükrök garantálják az egyszerre sportos és elegáns megjelenést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top