nlc.hu
Szabadidő
Takács Tibor: Sorsunk a nevünkben

Takács Tibor: Sorsunk a nevünkben

"Nomen est omen" A nevünk olyan mágikus szó, amelyben benne van mindaz, amiért a világra jöttünk. Ki ne szeretné megismerni sorsának titkait?
Kattints a képre!

A nevünk nem csak arra szolgál, hogy jelöljön, és megkülönböztessen másoktól, hanem arra is, hogy elmondja, miért jöttünk a világra, mi végre születtünk. A nevünket háríthatjuk, utálhatjuk, megváltoztathatjuk, de a sorsunkat meg nem tagadhatjuk.

Kevés olyan dolog van, ami szinte minden embert egyaránt foglalkoztat. Az egyik ilyen talán a nevünk. Miért így neveztek el? Miért így hívnak? Megannyi kérdés, amire választ kaphatunk, ha kezünkbe vesszük a könyvet.

A módszer lényege az, hogy a betűket szimbólumokként értelmezzük, ezeket összeolvasva pedig kirajzolódik egy ember lehetséges életútja. Kulcs lehet a kezünkben életünk megértéséhez és problémáink megoldásához, így talán könnyebben boldogulhatunk.

Kattints a képre!

A nevünkkel, sorsot is választunk, ebben lehetnek segítségünkre az értelmezések. A könyvben nem csak a Magyarországon anyakönyvezhető nevek találhatók meg, hanem az ősi magyar nevek is fellelhetők. A tudatos névválasztás ajánlólevél lehet egy tudatosabb élethez.

A női illetve a férfi nevek két külön kötetben vásárolhatók meg!

Sorozat: Nők Lapja Műhely

Kiadó: Sanoma Budapest Kiadói Rt.

Ár: 2480 Ft- / kötet

Részlet a könyvből:

• Kinga

(német-latin-magyar)
Feladata a sikerekhez vezető utat megmutatni az embereknek. Választania kell a függetlenség és a családnak való alárendeltség között. Tele van erővel és energiával….Az egyéni utakat keresi, nem nagyon akar alkalmazkodni. Ez nem könnyíti meg a párkapcsolatát….

• László (szláv) hatalom+ dicsőség
A tekintély és bölcsesség megjelenése.Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá. Ez azonban felelősséggel jár, amit vállalnia kell….Olyan élethelyzetekbe kerül, ahol más emberek sorsa fölött dönt….Fel kell ismernie, hogy az önbizalom még nem jelent tévedhetetlenséget….

A könyveket itt rendelheted meg! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top