nlc.hu
Szabadidő
Aquaréna mogyoródi vízipark

Aquaréna mogyoródi vízipark

Az Aquaréna Közép-Európa egyik, Magyarország eddigi legnagyobb és legattraktívabb aquaparkja Mogyoródon. A park 11,5 hektáron, gyönyörû környezetben, a Hungaroring mellett terül el.







Az M3 autópályáról szinte a park egésze belátható, így az ide érkező vendég már messziről ismerkedhet a létesítmény csúszdáival, látványosságaival.
A park Budapest és Miskolc felől egyszerűen megközelíthető az autópályán, ugyanakkor Fót felől azok is könnyen megtalálják, akik nem kívánják igénybe venni az autópályát. A tömegközlekedést választók a gödöllői HÉV-vel juthatnak el az aquaparkba.


 


A helyszín a vízipark számára ideális:
a dombos vidék lehetővé teszi, hogy a csúszdákat ne magas acélszerkezetekre kelljen építeni, így a vendég magán a domboldalon sétálhat fel azok tetejére.



Néhány “száraz” adat:
• 1,5 kilométernyi csúszda a föld felett és alatt
• 3,5 millió liter fűtött víz
• 8 medence 3500 m2 vízfelülettel
• 26 csúszdapálya



A park egyik fő eleme egy mesterségesen kialakított folyó, amely egy három részre bontható szigetet ölel át. További látványosság a Kék Barlang, amely




sejtelmes fényeivel a Capri szigetén található természeti képződményt idézi.
A park területén a csúszdákon és a medencéken kívül helyet kap számos vendéglátóhely, üzlet, sportpálya, különböző rendezvényterületek, melyek kínálják magukat olyan események lebonyolítására, mint születésnapi partik, családi rendezvények, esküvők, vagy cégek számára termékbemutatók, csapatépítés, kiállítások, sajtótájékoztatók, partnertalálkozók…
A különlegességeket kedvelők a park egész területét használhatják, kora estétől hajnalig.

A parkhoz kapcsolódik egy 600 férőhelyes parkoló és egy 111 lakóautót, lakókocsit befogadó kemping. Az AQUARÉNA Panoráma kemping teraszos kialakításával, gyönyörű fekvésével ideális pihenőhely. Az itt táborozók nemcsak a környék sporteseményeit figyelhetik a sátor előtt, csodálatos kilátás nyílik innen a fővárosra is. Az autópályán könnyen megközelíthető Budapest, így azok, akik a zajos fővároson kívül szeretnének pihenni, kiváló helyszínt találhatnak erre az AQUARÉNA kempingjében. A kempingben hideg-melegvizesblokk, főzési és mosási lehetőség, étterem szolgálja a vendégek kényelmét.
A park májusban és szeptemberben csak hétvégéken, június 1-től augusztus 31-ig minden nap nyitva tart 9-19 óráig. Pénteken és szombaton este programokat szervezünk, melyek alatt a vizes létesítmények ugyanúgy működhetnek, mint a nappali nyitva tartás idején.





Aquaréna mogyoródi vízipark

2146 Mogyoród, Vízipark út 1.
Tel.: 06 28 541 100
Fax: 06 28 541-101
info@aquarena.hu
www.aquarena.hu






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top