nlc.hu
Szabadidő
Szülés vagy szabadság

Szülés vagy szabadság

Carrie Adams, a sikeres tévéproducer, feleség és anya úgy gondolja, babázás után ideje visszatérni a munkába. A kicsi Tom azonnal imádattal csüng a daduson, a hatéves Rebecca már nem ennyire lelkes, de azért van remény...




Carrie Adams, a sikeres tévéproducer, feleség és anya úgy gondolja, babázás után ideje visszatérni a munkába. A kicsi Tom azonnal imádattal csüng a daduson, a hatéves Rebecca már nem ennyire lelkes, de azért van remény – a dadus ugyanis sokkal ügyesebben szervezi az életet és a házimunkát, mint a mami.
Carrie-nek pedig az a legfőbb gondja, hogy kismamából újra pörgős, dolgozó nővé turbózza magát.

Így élnek a modern nők, hiszen ezt várja tőlük a mai világ. Eszes, sikeres és bombázó feleségek és tökéletes részmunkaidős anyukák – akik ragyogóak a munkában, és dögösek az ágyban.

Carrie-nek meggyőződése, hogy az anyaság és a karrier összeegyeztethető, csak meg kell találni a megfelelő dadust. Eg percig sem kételkedik abban, hogy neki is ezt az utat kell választania, amíg a valóság rá nem ébreszti az ellenkezőjére. Nem boldog sem ő, sem a gyerekek. A férje, Mike pedig elszántan játssza az új kor emberének szerepét, és egyre jobban eltávolodik a családi fészektől. Carrie-nek képtelen gondolata támad. Lehetséges volna, hogy nem kell erőlködni, nem kell mindenben mindenáron sikeresnek lenni…?

Kiadó: Pannonica Kiadó
Vénusz&Mars sorozat

A sorozat további kötetei:
Harmincasok, és utána semmi? »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top