nlc.hu
Szabadidő
Bergendy Koncert

Bergendy Koncert

A Bergendy Koncert, Tánc, Jazz és Szalon Zenekar Találkozás-koncertet tart a Budai Parkszínpadon. A koncert felöleli az együttes teljes pályafutását és mûveit. A fõszerep ezúttal a zenekarban az elmúlt évek alatt megforduló lányoké lesz.

A koncert sok meglepetést is tartogat, hiszen olyanokat is színpadon láthatunk, akik már befutott énekesek lettek, netán ismert színészek, vagy egészen más irányt vett az életük. Az egyetlen tiszteletbeli lány, Mericske Zoli is ott lesz, akinek chaplin figurája, humora garanciát jelent a vidám, jó hangulathoz.

A legnagyobb létszámú pop-zenekar alapítótagjait is a színpadon láthatjuk, köztük a Bergendy fivéreket, Oroszlán Gyurit, az ős-Eastes Zareczky Mikit és a többieket.

A koncerten egészen a Tánciskola tv sorozat immár örökzölddé vált dalaitól kezdve (Én táncolnék veled...), a nemzetközi standardeken keresztül (Just a gigolo, Bueno Serra Signorina, In The Mood, Mr Anthonys Boogie, Cry Me A River) még az ősi Bergendy slágerek (Sajtból van a hold, Darabokra törted a szivem, Léggömb, Szellemvasút) is felújításra kerülnek, és mindezek mellett természetesen nem feledkeznek meg a ’30-as, ’40-es évek swing muzsikájáról, a lányok által utolérhetelenül prezentált Andrew’s Sisters dalokról (Rhum ‘n’ Cola, Tico-tico, Alexanders Ragtime Band) sem.

Időpont: 2005. szeptember 2. 20.00

(Esőnap: szeptember 5.)

Helyszín: Budai Parkszínpad

Jegyárak: 900 Ft, 1600 Ft, 2300 Ft, 2800 Ft

A Bergendy Zenekar honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top