nlc.hu
Szabadidő
Õsz a Balaton parton

Õsz a Balaton parton

A Balaton szerelmeseinek kínál nagyon sokszínû, eseménydús hétvégéket a balatonfenyvesi Hotel Fenyves. Gyermekkel és gyermek nélkül is remekül érezheti magát az idelátogató.

 Íme néhány ajánlat :

 Vidám családi mikuláshétvége december 2-4. között.

 

Mint minden évben, az idén is ellátogat hozzánk a várva várt Mikulás. Mókás családi hétvégével, és meglepetésekben gazdag programmal kedveskedünk vendégeinknek. Remek kikapcsolódás és pihenés a Fenyves Hotelben, Balatonfenyvesen!

A programból
Emlékeinkben él még talán a nagyszakállú Télapó, aki megtöltötte gondosan kifényesített kiscipőinket. Most gyermekeinkkel és unokáinkkal élhetjük át ezeket az örömteli órákat: programdús hétvégét kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Legifjabb vendégeinket a Habakukk Bábszínház vidám előadása és az igazi Mikulás várja. Zsákja idén sem marad üresen, ajándékokkal lepjük meg a kicsiket. Ellátogatunk Vörsre, ahol a falubeliek betlehemi játékát és az Európában egyedülálló vörsi betlehemet csodálhatjuk meg.

Az estét jó hangulatban, Mikulásbállal búcsúztatjuk, a táncos kedvű felnőtteknek a talpalávalót élőzene biztosítja.
A hétvégét adventi játszóházzal, kézműves műhellyel, filmvetítéssel és sportvetélkedővel gazdagítjuk.

Háromnapos (2 éjszaka) programunk teljes ellátással 16 990 Ft/fő
Gyerekeknek óriási kedvezmény!
Töltsön Ön is egy pompás hétvégét Balatonfenyvesen!

Hosszú, hétvégi programajánlatunk
Kirándulás Villányba, október 28-31. között


 

Egész napos kirándulás a Villányi borvidékre, bórkóstolás, borvacsora a Gere Pincészetben, séta a borvidék verőfényes domboldalain. Remek kikapcsolódás és pihenés a Fenyves Hotelben, Balatonfenyvesen!

A programból


Pénteken érkezés a délutáni órákban, este finom vacsora.

Szombaton, a svédasztalos reggeli után kényelmes utazást biztosító autóbusszal indulunk Villányba. Egy kellemes séta után érjük el a Gere Pincészetet, ahol a tulajdonosok mutatják be a folyamatot, ahogy a szőlő híres villányi borrá válik.
A borkóstolóval egybekötött ebédnél a háziak ízletes ételeit fogyasztjuk, illetve jókat kortyolunk a zamatos borokból. Befejezésként szabadprogram keretében felfedező utat tehetnek a vidéken, barangolhatnak a pincesorokon, s ha a gyaloglásban elfáradnak, kellemes környezetben térhetnek be egy pohár jó borra. Szombaton este a szállodában, bőséges vacsorával zárjuk a napot.

Vasárnap, az ízletes reggelit követően fakultatív masszázst biztosítunk. Az ebéd elfogyasztása után – szintén fakultatív programként – fürdési lehetőséget kínálunk Kehidakustányban, háromórás élmény- és

gyógyfürdővel.
Este vacsorával zárjuk a napot.

Hétfőn reggeli után következhet egy frissítő – fakultatív – masszázs, majd az ebéd után hazautazás zárja a programot.

Négynapos (3 éjszaka) programunk teljes ellátással 24 990 Ft/fő

Hosszabbítási lehetőség
Október 28 – november 1., 5 nap (4 éjszaka) teljes ellátással 29 990 Ft/fő.

Ismerd meg a szállodát!

Balatonfenyves
Fenyves ősszel igazi paradicsom azoknak, akik szeretik az őszi Balaton

hangulatát, akik szívesen gyönyörködnek a túlparti Badacsony panorámájában, vagy az aktív pihenés kedvelőinek, akik szeretnek gyalogtúrázni, lovagolni, fogatot hajtani, kocsizni vagy kerékpározni. Izgalmas kulturális programokat kínálnak a közeli várak, múzeumok, és bortúrára csábítanak a közeli Dél-balatoni Borút minősített állomásai.

A Hotel Fenyves
A tóparti – bárral és fitneszteremmel is rendelkező – szálloda zömmel kétágyas, fürdőszobás szobái hűtővel, telefonnal felszereltek. A gyermekes családokat négyágyas szobában helyezzük el, de négy lakosztályt is kínálunk vendégeinknek. Éttermünkben svédasztalos reggelit, háromfogásos, menürendszerű ebédet és vacsorát szolgálunk fel. Vegetáriánus vendégeinket húsmentes ételekkel várjuk.

Kínálatunkban megtalálhatók a magyar specialitások, a nemzetközi konyha jeles étkei és a helyi gasztronómiai nevezetességek is: a tárkonyos burgonyaleves és a töltött paradicsom éppúgy, mint a sertésborda jóasszony módra steak burgonyával, a lekváros derelye, a somogyi libamáj kapros szósszal és fóliás burgonyával, a bereki galuska vagy a tárkonyos vadragu leves, a vörösboros vadpörkölt kapros túrógombóccal és a mákos guba mézzel.


További információért klikkelj ide!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top