Szabadidő

Borra bort

Matt Skinner szellemesen, mégis hozzáértõen kalauzol el a bor csodálatos világában. Filoxéra, seprõ, buké…Hol itt a probléma? Mindezeket álmodból fölrázva is fújod majd, ha elolvastad az ifjú borszakértõ könyvét.

“A bor gyümölcslé felnőtteknek. A bor társasági ital. Egyszerű szomjoltó. Egy megörökített pillanat. A bor maga az élet.”

A borban az a legjobb, hogy tudod, sosem ismerheted meg igazán – állítja Matt Skinner, az ausztrál borszakértő.

Ne hagyd azonban, hogy ez elkeserítsen, hisz épp ettől válik izgalmassá a kaland. Ha elolvasod Matt könyvét, tapasztalni fogod, hogy máris magabiztosabban mozogsz a bor világában.

A szőlőtelepítéstől a palackozásig Matt mindent elmond a borról, előállításának folyamatáról, a benne részt vevő szereplőkről. Közérthetően és élvezetesen magyarázza el az alapfogalmakat – borkóstolás és ízlelés, a különféle szőlőfajták jellemző vonásai, a világ híres bortermő területei, nevezetes borai, a palackozással kapcsolatos ismeretek mind-mind terítékre kerülnek.

Matt Skinner az utóbbi években viharos gyorsasággal vált ismertté. Rendszeresen publikál neves borászati szaklapokba, és nem utolsó sorban Jamie Oliver honlapjának borászati szakértője.
A könyv címe: Borra bort

Szerző: Matt Skinner

Ár: 3900 Ft

Kiadó:
Park Könyvkiadó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top