nlc.hu
Szabadidő
Így látjátok…

Így látjátok…

Pontosan két esztendeje vitatják meg fórumozóink a Barátok közt napi történéseit. A hozzászólások száma már meghaladta a 17 ezret. A történet és a szereplõk kapnak idõnként hideget, meleget.





De a legfontosabb, hogy fórumozóink elkötelezettsége töretlen. Legnagyobb fájdalmuk az, hogy nincs ismétlése az egyes epizódoknak, így a kismamák vagy a több műszakban dolgozók nehezebben követik az eseményeket.
Mostanában a fórumon a legnagyobb vihart természetesen Berényi Miklós és Maja kalandja kavarta. De sok szó esett Berényi Danika visszatéréséről, angol akcentusáról, új frizurájáról is. Válogattunk a hozzászólásokból!

kbrigi

• Helló mindenkinek!
Irtó régóta olvaslak titeket,de valahogy még sohasem írtam a topicba. Halálra szoktam magam röhögni a napi rész összefoglalásán,amit akkor is felolvasok a nagymamámnak, ha sikerült este néznünk a tv-t. Most,hogy kismama lettem,esténként csak nagy szervezéssel tudom nézni a Bk-t,de általában sikerül megoldanom. Ha nem gond, csatlakoznék hozzátok, mert az itthoniakkal nem tudom megvitatni a történéseket, mivel komplett hülyének tartanak, amiért minden este rohanok a sorozatot nézni. 
 
gerdamama


• Én is Ricsivel éreztem együtt, bár tényleg kissé bunkócska volt elkeseredésében.
Szerintem sokkal nagyobb bunkóság volt a szemére vetni, hogy mennyit köszönhet Tildának. Megette a fene az olyan rokoni szeretetet, amit reggel-este felhánytorgatnak. Amúgy meg Tilda áll alkalmazásban Nováknál, nem köteles az egész família a cég rendelkezésére állni. Laci ne hagyja, hogy Tilda a fél munkaidőt kávézással és pletykálással töltse, akkor majd nem fulladnak bele a munkába.





pinknick


• Fókuszban Danika!


Wal


• Nórácska nagyon naiv. Másnak már feltűnt volna ez a túlbuzgó reggelikészítés…



Tigerlily


• Nem jutok szóhoz!! A Maja mégis mit képzelt?! Hogy mostantól az idők végtelenségéig össze fognak járkálni a Mikivel?! Vagy hogy Miki vadul beleszeret, elhagyja Nórát, Tónit és elveszi őt? Vagy mit?!! Nem értem. Egyik percben azt hangsúlyozza, hogy ez csak egyéjszakás kaland, nem dúl szét családokat, senkinek nem kell megtudni, stb., aztán meg tapad, mint egy kagyló, és megsértődik, hogy a Miki nem akar reggelig vele maradni, meg szóba hozza a feleségét?! Hát nős ember, könyörgök!! Mit várt?! Ez tipikusan a BUTA ribancoknak a hozzáállása!! Az OKOS szerető tudja és elfogadja a játékszabályokat, nem hisztizik, nem nyávog, megértő a végtelenségig, és soha, de soha nem kompromittálja nős kedvesét!! Maja olyan ostoba, mint egy vagon szén!!


Pinknick


• Helló evribádi! 
Tildának ki vágta le éjszaka a haját??? Az első részben (este) még a szokásos sérója volt, másnap reggelre meg 10 cm mínusz.






Tigerlily kvízkérdése:
• Ki tudja hirtelenjében megnevezni, hány főszereplő látható a BK főcímében? Aki eltalálja, kap egy virtuális csokit! (Én tudom, mert megszámoltam!)
gerdamama


• Az igazság, hogy én is arra gondoltam, hogy András tök hülye. A ló egyik oldaláról átesik a másikra. Vagy szóba se áll a testvérével, vagy kockára teszi érte a családja egzisztenciáját. Ha visszagondolunk, Miklós annyiszor verte át és tett neki keresztbe a közös kft-ben, ahányszor csak alkalma volt rá. Egyszerűen sportból, ahogy most Majával lefeküdt. Nem is esett jól, csak nem akarta kihagyni.
Kezdődnek újra a hatalmi villongások. Én se lennék lelkes Zsuzsa helyében.



Aditte


• Mi lett Miki pólójával, amit bodroska lenyúlt, hogy szagolgassa??? Ezt azóta sem tudtam megfejteni!!!






Chanda


• Még mindig nem tudom hogy számol el Miki a ktg.vetésben a hiányzó lóvéval.
Amúgy ilyen hülye ötletet, hogy egy őrült csajjal lép félre, aki még ott helyben is lebzsel!! Nórit viszont nagyon sajnálom. Olyan kedves, türelmes feleség, nem ezt érdemli, hisz ok sincs arra, amit Miki tett.

T610


• Én egyszer taliztam a Magdi anyussal egyik Tescoban, és pont olyan volt, mint a filmben. Hangoskodott!!!


babatetű





• Lányok!!!!
A Miklóssal álmodtam!          
Na, nem volt valami jó álom, mert egy irodában volt, és egy csomót kellett rá várni, mire sorrakerültem. És persze olyan pechem volt, hogy mikor bejutottam, kapott egy sürgős telefont, és nem tudtam vele beszélni. De adott valamilyen jegyet, vagy ilyesmit, amivel legközelebb soron kívül bejuthatok.






Tippünk:
Egyetértesz? Vitatkoznál, vagy csak mások véleményére vagy kíváncsi?
• Mondd el, itt a Barátok közt fórumon! »
Tigerlily


• Ha elmondja Nórának, Nóra SOHA nem bocsájtja meg!!! A Maját?! Nincs az pénz!! Jobb krimikben egyébként így szoktak sarokba szorított emberek gyilkossá válni, mint amilyen helyzetben a Miki van most. Ki mint veti ágyát… szó szerint. De a Maja tényleg nem normális. Hiszen TÉNYLEG arról volt szó, hogy nincs családszétdúlás, és ez egy egyéjszakás kaland. Akkor most meg mit akar?! Vagy tényleg azt várja, hogy a Miki vadul belészeret és elhagyja Nórát, Tónit érte?! Nem komplett!! Az ilyen nők a legveszélyesebbek, mert észérvre nem hallgatnak, és fortyog bennük a bosszúvágy. Jaj neked, Miki!!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top