nlc.hu
Szabadidő
Egy hulla, egy falafel és a többiek

Egy hulla, egy falafel és a többiek

Dannynak gõze sincs, mihez kezdhetne az életben. Szerencsére vannak barátai, akik szintén nem tudják. Tõlük sok segítséget kap, míg az egész bandát ki nem rúgják az albérletükbõl. Danny amúgy írónak készül, mert van írógépe.




Persze a szerelemre is készül, ezért pornográf novellákkal ostromolja a híres férfimagazinok szerkesztőségeit. Aztán előkerül a rendőrség, és kábítószer fogyasztással vádolják őt és a barátait. Elsül egy pisztoly, és valaki meghal, de Danny életét ez semmiben sem változtatja meg. Aztán jön két nő – ők vajon tudnak változtatni valamin?

A külföldön régen kultuszregénnyé vált, az ausztrál Trainspottingként emlegetett bestsellerből fekete humorral gazdagon fűszerezett kultuszfilm készült, ami nálunk megelőzte a könyvet. Sötét humor és Nick Cave rajongók előnyben.





Mottó: A többiek szerint, ha egy ember olyan hidegre hűl, mint egy fél órája vásárolt falafel, akkor az hullának tekinthető.


 




DVD infók:

• Nyelv: angol, magyar
• Hang: Angol (2. 0),
• Feliratok: magyar
• Extrák: közvetlen jelenetválasztás, előzetes, képgaléria
• Játékidő: 104 perc
• Eredeti cím: He Died with a Felafel In His Hand


Szereplők: Noah Taylor, Emily Hamilton, Romance Bohringer, Alex Menglet, Brett Stewart, Damian Walshe-Howling

Rendező: Richard Lowenstein

Forgalmazó: Paradigma Film

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top