nlc.hu
Szabadidő
Nõk, közülünk

Nõk, közülünk

Küzdenek a gyerekeikkel, a háztartással, a férjeikkel, vagy éppen az udvarlóikkal. A Született feleségek sztárjai azért olyan szimpatikusak, mert akár a szomszédban is lakhatnának.

Az Akácfa köz lakói meghódították a magyar nők – és valószínűleg a magyar férfiak – szívét is. Csinosak, okosak, de az életük korántsem olyan cukormázas, mint ahogyan az első pillanatban látszik. Szegény Mary Alice is addig fényezgette a bútorokat, míg fogott egy pisztolyt, és fejbe lőtte magát. Nos, már az is elég abszurd, ahogyan éppen Mary Alice kommentálja barátnői mindennapjait, de a legnevettetőbbek mégis csak maguk a barátnők. Mindegyiküknek megvan a maga baja, ám ez a fehér deszkakerítéses otthonok falai között marad.

Gyermeket szeretne

Az amerikai álomháziasszony mintapéldánya Bree Van De Kamp, akit Marcia Cross kelt életre. Bree életében nincs kihágás, mindennek a helyén kell lennie, és bár gyerekei szinte könyörögnek egy „normális” vacsoráért, ők csak különlegességeket esznek, némi komolyzenével kísérve. Nem csoda, hogy Bree férje szinte esedezik, hogy felesége legalább egyszer hibázzon. Így legalább úgy tűnne, hogy ő is ember.

Név: Marcia Cross
Akit életre kelt: Bree Van De Kamp
Született: 1962. március 25.
Legnagyobb siker a Született feleségek előtt: A Merlose Place Kimberly Shaw-ja
Marcia Cross élete egészen más, mint Bree-é. Már gyermekként megmutatkozott tehetsége a színjátszásban, így egyenes útja vezetett a Massachusetts-i Marlboróból a New York-i Julliard művészeti iskolába. Első kiugrási lehetőségét nem kísérte siker, ugyanis az a huszonnyolc éves múltra visszatekintő sorozat, amelyben szerepet kapott, hat hónappal később megszűnt. Kisebb-nagyobb munkák után, 1992-ben kapta meg a Melrose Place Dr. Kimberly Shaw-jának szerepét, amely egy csapásra meghozta a világhírt számára. Igaz, ez csupán rövid időre szólt, hiszen egészen a Született feleségek első epizódjáig kellett várnia, hogy ismét a címlapokra kerüljön.

Marcia karrierjéhez hasonlóan magánélete is nemrégiben ért révbe. Hosszú évekig élt együtt a nála közel harminc évvel idősebb Richard Jordannal, aki 1993-ban meghalt, és párja halála után a színésznő nem talált igazából magára. Nemrégiben azonban megismerte Tom Mahoneyt, akivel hamarosan eljegyezték egymást. Sőt, az is felmerült bennük, hogy rövidesen örökbefogadnak egy gyermeket is. Lehet, hogy rövidesen Marcia is született feleség lesz?

Név: Teri Hatcher
Akit életre kelt: Susan Mayer
Született: 1964. december 8.
Legnagyobb sikere a Született feleségek előtt: A Superman: Lois és Clark sorozat főszerepe
Kétszer elvált

Teri Hatcher arcáról mindenkinek a Superman történetből készült sorozat, a Lois és Clark jut az eszébe. Pedig Teri nem csupán sorozatszínész, sőt, 1999-ben eljátszotta a Cabaret című musical főszerepét is. Már a színészi indulása is érdekes, hiszen profi pom-pom lány volt, és barátai beszélték rá, hogy menjen el egy-két hollywoodi válogatásra. Rövidesen szerepet kapott a MacGyver című sorozatban, majd a Lois és Clarkban.

Ám miközben egyre több filmes sikert aratott, magánélete nem alakult szerencsésen. Első házassága alig néhány hónapig tartott, és ex-férje azt nyilatkozta, még meg sem száradt a tinta a házasságlevélen, de már vége is volt a kapcsolatuknak. Második férjétől kilenc év után vált el, ám ennek köszönheti lányát, Emerson Rose-t is. Az élet és a sorozat tehát ismét érdekes párhuzamot vont; ahogyan Susan, Teri is egyedül neveli lányát. Reméljük, az életben is annyi humorral, mint a filmben.

Név: Felicity Huffman
Akit életre kelt: Lynette Scavo
Született: 1962. december 9.
Legnagyobb siker a Született feleségek előtt: Broadway darabokban játszott
Egymilliós reklám

A Született feleségek főszereplői közül Felicity Huffman a legkevésbé ismert, ám most annál inkább megmártózott a sikerben. Filmes előéletéről sem lehet túl sokat tudni, ám az bizonyos, hogy a legszilárdabb magánélettel ő „büszkélkedhet”. Egy művészeti akadémián találkozott férjével, William H. Macy színésszel, akivel 1997-ben kötöttek házasságot, és két kislányuk született: Sophia Grace 2000-ben és Georgia Grace 2002-ben. Felicity tehát szintén kisgyermekes anya, akárcsak az általa megformált Lynette, ám a hírek szerint ő jobban megbirkózik a két lánnyal, mint a „született feleség” a négy fiúval.
Huffman egyébként nagy Tina Turner rajongó, és az egyik Oprah Winfrey Show-ban valóra válhatott egyik legtitkosabb álma: Tina mögött vokálozhatott.

Név: Eva Longoria
Akit életre kelt: Gabrielle Solis
Született: 1975. március 15.
Legnagyobb siker a Született feleségek előtt: General Hospital
A legifjabb feleség szerepét az amerikai-mexikói származású Eva Longoria játssza. Eva Texasban született, és szülei birtokán nőtt fel, ám hamar megmutatkozott szépsége és tehetsége. Egy tehetségkutató versenyen fedezte őt fel egy színházi ügynök, és hamarosan szerepet kapott az Egyesült Államokban oly népszerű sorozatban, a General Hospitalban. Itt ismerte meg férjét, Tyler Christophert is, ám a házasság csupán három évig tartott. Evát láthattuk a Beverly Hills 90210-ban is, de a legnagyobb sikert számára is a Született felesége hozta, ahol egy unatkozó, gazdag nőt alakít, akit férje csupán kirakati bábunak használ. Eva egyébként jól kamatoztatta szépségét és a sorozatban elért sikereit; ő lett nemrégiben a L’Oreal arca, amely egymillió fontot hozott a konyhára. És a szerelem? Válása óta egyre többet látni őt az N’Sync énekesével, J. C. Chasez-zel. A kapcsolat azonban olyan, mint a sorozatbeli Gabrielle és Carlos házassága. Amolyan se vele, se nélküle állapot…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top