nlc.hu
Szabadidő
Harlem Gospel Singers koncert

Harlem Gospel Singers koncert

December 6-án a Budapesti Kongresszusi Központban ad látványos show-elemekkel tarkított koncertet Queen Esther Marrow és a világhírû amerikai együttes, a Harlem Gospel Singers.

„People all over the world join hands, start a love train, love train

O’Jays híres soul klasszikusával indítja a legújabb műsorát Queen Esther Marrow és a Harlem Gospel Singers & Band. A gospel koronázatlan királynője, Queen Esther Marrow és az eredeti Gospel Singers válogatott soul gyöngyszemekkel varázsolja el a nagyközönséget új színpadi showjával Európa szerte.

Az USA déli államaiban az ’50-es években született meg az új zenei kifejezésmód, a soul – a lelkek legmélyéből tör fel, ötvözi a gospel hangulatát és a szabadság iránti vágyat –, ami olyan előadók, mint Marvin Gaye, Wilson Pickett, Ray Charles, Aretha Franklin és James Brown közvetítésével robbant be a nemzetközi slágerlistákra, és azóta is töretlen népszerűségnek örvenden.

A Harlem Gospel Singers december 7-ére tervezett előadása technikai okokból elmarad. Az előadásra megváltott jegyek a december 6-i előadásra cserélhetők be, vagy visszaválthatók a vásárlás helyén.

Időpont: 2005. december 6. 20.00

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

Tipp: On-line jegyrendelés »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top