Szabadidő

VII. VilágVeleje Fesztivál

Kétezerben volt az elsõ. Igaz, az még Világeleje néven, mert nem lett világvége, hiába jósolták. Rohan az idõ. Ez már a hetedik évindító fesztivál - megint a legjobb zenekarokkal, a legjobb helyen, három napon át!

A VII. VilágVeleje Fesztivál is összművészeti, divatos szóval multikulturális esemény, hiszen a jobbnál-jobb koncertek mellett más művészeti ágak is képviseltetik magukat, lesz színház, tánc, filmvetítés és a hagyományos Fiatal Művészek Kiállítása. Ez utóbbi műfaji korlátok nélkül mutatja be a kortárs, fiatal képző-és iparművészek munkáit.

Időpont: 2006.01.26-28.
Helyszín: Erzsébet Téri Gödör Klub

2006. január 26. csütörtök

Az első napon a Fiatal Művészek Kiállítása nyílik meg elsőként, és ezen alkalomból Peter Ogi mutatja be legújabb dalait, na persze egy-két Spions dal is előkerül. A kiállításmegnyitót követően a Sajnos Batár zenél, majd a Csókolom zenekar egy új taggal kiegészülve nyomja a rock and rollt. Őket a legendás Balaton zenekar követi a színpadon, majd az Ági és Fiúk ad koncertet. Meglepetésvendégekben bővelkedni fog a nyitónap, annyit elárulhatunk…

A Balaton zenekar
2006. január 27. péntek

Pénteken a fiatal, lendületes zenét játszó Kelet-Nyugat indítja a koncertfolyamot, majd a Kiscsillag zenekar mutatja meg, hogy vissza lehet térni a gyökerekhez, hiszen ez a banda tulajdonképpen az ős-Kispál és a Borz, de legalább is Lovasi András szabadidős zenekara. Őket az elmúlt év nagy felfedezettje, az első lemezével most elkészült Frenk követi, és megmutatja élőben azt, ami a „Szívzörejek” című albumon hallható. Élőben persze még jobb, hiszen igazán látványos showt ígér a művész és kiváló zenekara. Frenkék után a legendás Pál Utcai Fiúk táncoltatják tovább a fiatal lányokat, és hosszú idő után új számok is elhangzanak majd a régi nagy slágerek mellett. A buli levezetéséről DJ Onoff gondoskodik, rendesen, reggelig.

A Kiscsillag zenekar

2006. január 28. szombat

A zárónapon a táncé lesz a főszerep. Az elmúlt évben több alkalommal is bizonyította rátermettségét az a fiatal banda, akik jazzt és hip-hopot vegyítenek nagyon ügyesen. Ők a Jazzékiel, akik most sem fognak csalódást okozni. Utánuk a ColorStar pörgeti tovább a hangulatot, majd a Titusz and the Carbonfools mozgatja meg a hallgatóságot. Talán egyik banda sem szorul különösebb bemutatásra, hiszen a Gödör Klubban számtalan sikeres koncertet adtak már, de ez alkalomból mindenki külön meglepetésekkel is készül. A koncertek után DJ Onoff és Tibióta táncoltatja a fesztiválozókat kivilágosig…

Jegyek:
• 
elővételben január 12-től válthatók az Iguana boltokban vagy megrendelhetőek a következő oldalról – Világveleje.hu »

1. nap: 1000 Ft
2. nap: 1800 Ft
3. nap: 1800 Ft
3 napos bérlet: 3600 Ft 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top