Szabadidő

13. Esküvõ Kiállítás és Vásár

Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Budapesti Esküvõ Kiállítást és Vásárt. Ha épp az esküvõdet szervezed, vagy a közeljövõben szeretnél férjhez menni, érdemes ellátogatnod a rendezvényre.

Rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg magadnak, hiszen itt mindent megtalálsz egy helyen, ami egy színvonalas esküvő megszervezéséhez szükséges. Szebbnél szebb menyasszonyi ruhák és vőlegény-öltözékek közül válogathatsz, kiválaszthatod, milyen menyasszonyi csokrot és meghívót szeretnél, de lesznek itt fotósok és videósok, party service szolgáltatók, hintók, old timerek és nászajándék-szolgálatok.
A belépőjegy megváltásakor kapsz egy szerencseszelvényt is, amivel értékes ajándékokat nyerhetsz, ha melléd szegődik a szerencse. Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, csupán ezt a szelvényt kell kitöltened. A sorsolás nyilvános, vasárnap 16 órakor kerül rá sor a Pátria teremben. A nyerteseket írásban értesítik, de nevüket közreadják a Magyar Esküvő magazin tavaszi kiadásában is.

Helyszín: Kongresszusi Központ & Novotel

Cím: Budapest XII. ker., Jagelló út 1-3.

Időpont: 2006. január 27-29.

Nyitvatartás:
pénteken 14.00-19.00 óráig
szombaton és vasárnap 10.00-18.00 óráig

Belépőjegy: 1.400 Ft (a helyszínen váltható)

Megközelítés:

Autóval: a Budaörsi út bevezető szakaszán a Bach csomópontig, a Novotel szálló oldalán, Pest felől az Erzsébet hídon át, vagy a Moszkva tér felől a Déli pályaudvar irányába, az Alkotás úton.

Tömegközlekedéssel: a Moszkva térről induló 61-es villamossal a Novotel szállóig.

Parkolás: a Kongresszusi Központ környékén a parkolási lehetőség korlátozott. Ezért azt javasoljuk, aki teheti, válassza a tömegközlekedési eszközöket. Aki
mégis gépkocsival érkezik, a parkolóban óránként 130 Ft-ért parkolhat.

Tipp: a rendezvény hivatalos honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top