Szabadidő

Kelly Clarkson: Breakaway

Az Americal Idol nevû tehetségkutató mûsorban feltûnt Kelly Clarkson rövid idõ alatt meghódította szinte az egész világot. Tehetségének méltó bizonyítéka, hogy nemrég két Grammy-díjat vihetett haza.





A világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekesnője, Kelly Clarkson 2006. február 12-én Olaszországban, a téli olimpiai játékok harmadik napján 60 perces show-val lépett színpadra!

Az énekesnő torinói szereplése újabb lépés volt afelé, hogy a világ minden táján meg- és elismerjék – dalai, lemezei és koncertjei ezt mind csak erősítik. Kelly olimpiai koncertjének első három dalát a világ 85 tévé-társasága közvetítette élőben, a nem mindennapi show további részét pedig csak a helyszínen jelen levő meghívott közönség és az olimpiai városban elhelyezett kivetítők szemlélői kísérhették figyelemmel.

A “Because of You” című Kelly Clarkson-nóta a hölgy új európai slágervárományosa. A “Because of You” című dal és a “Breakaway” című album már hozzánk is megérkezett, és minden jel arra mutat, hogy a szőke gyönyörűség végre hazánkban is a legkedveltebb énekesnők egyike lesz.

Tracklista:

01. Breakaway
02. Since U Been Gone
03. Behind These Hazel Eyes
04. Because of You
05. Gone 
06. Addicted
07. Where Is Your Heart 
08. Walk Away 
09. You Found Me
10. I Hate Myself for Losing You
11. Hear Me
12. Beautiful Disaster (Live)

Kiadó: Sony BMG »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top