nlc.hu
Szabadidő
Virágszálak Nyílt Hétvége

Virágszálak Nyílt Hétvége

A Virágszálak Lélekápoló stúdiót azért hozták létre, hogy segítsenek. Neked. Neked, s minden nõnek, akinek probléma társat találni, gyermeket szülni vagy karriert építeni. A Nyílt hétvégén most Te is megismerheted õket.




Ha nincs társunk, pasira vágyunk. Ha van társunk, szinglik szeretnénk lenni. Ha gyerekünk van, megőrjít. Ha nincs gyerekünk, megőrülünk, hogy legyen. Fiatalon öregebbek szeretnénk lenni, ahogy öregszünk, egyre nehezebben viseljük a fiatalabbakat.

A férfiak azt mondják: „női agy, nők, áááááá!” „Mindjárt megjön neki.” Közben pedig olyan finom lelkek vagyunk, és mindnyájan ugyanarra vágyunk: szeretetre, elismerésre, babusgatásra, családra, karrierre, mikor mire.


Kiknek is jött létre a stúdió?


Útkeresőknek, önmegvalósítóknak, önmagukat kereső, önmagukat, őszinte vágyaikat, belső titkaikat megismerni vágyó nőknek. Anyáknak, kismamáknak, gyermekre vágyóknak. Szingliknek, férjezetteknek, szeretőknek, elváltaknak, özvegyeknek, társkeresőknek. Karrieristáknak, ősanyáknak, mindenkinek, aki nő, és lelke ápolásra szorul.

A csoportokban szakképzett kollégák segítségével lehetőség nyílik őszinte vágyaid feltárására, régen megoldásra váró problémáid feldolgozására és megoldására.

Az órákat kreativitás, sokszínűség, mosoly és komolyság, emelkedett pillanatok és ijesztő mélységek jellemzik, a haladás és az előrejutás igazi énünk és céljaink felé azonban garantált.







Nyílt hétvége – 2006. március 25-26.
• március 25. délelőtt: Gyermekvállalás – anyaság
• március 25. délután: Szingliség – nőiség
• március 26. délelőtt: Elengedés

Tipp: a részletes program a Virágszálak honlapjáról letölthető. Klikk ide! »

Helyszín: Aranytíz Művelődési Központ Budapest, V. ker, Arany János u. 10.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top