nlc.hu
Szabadidő
Mint a mennyben

Mint a mennyben

Lauren súlyos autóbalesetet szenved és kómába esik. Az orvosok biztosak benne, hogy soha többé nem tér magához, lemondanak róla. Nem is sejtik, hogy a lány életének legfantasztikusabb kalandja csak most kezdõdik...





Arthur, a tehetséges építész kibérel egy pazar lakást San Franciscóban, és első este halálra rémíti egy nő a fürdőszoba-szekrényében. Rémülete és zavara csak tovább fokozódik, amikor a hívatlan vendég úgy viselkedik, mintha az övé lenne a lakás.

Arthur először arra gyanakszik, hogy a barátai akarják megtréfálni, majd azt gondolja, hogy a nő a bolondokházából szökött meg. Az igazság azonban sokkal hihetetlenebb ennél: a lakótárs ugyanis nem más, mint Lauren szelleme.

A helyzet furcsaságát csak fokozza, hogy Arthuron kívül senki nem látja és hallja Laurent, így környezete hamarosan kezd biztos lenni abban, hogy Arthur az, akinek a bolondokházában lenne a helye.

A kezdeti nehézségek után a fiatalok egyre jobban megbarátkoznak a helyzettel, sőt egymással is. Lassan szerelem szövődik közöttük, ám ekkor kezdődnek csak az igazi bonyodalmak…






Marc Levy elnyerte a 2005-ös év “legsikeresebb francia írók” díját. Ez a díj márcsak azért is jogos, mert a szóban forgó könyve 2,5 millió példányban fogyott el.







Marc Levy
Szerző:
Marc Levy

A könyv címe: Mint a mennyben. Ha igaz volna…

Kiadó: Kelly Kiadó

Ár: 2480 Ft


Tipp: A “Mint a mennyben” című filmet jelenleg is játsszák a mozikban Reese Witherspoon főszereplésével.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top