nlc.hu
Szabadidő
Dísznövény Szakkiállítás és Vásár

Dísznövény Szakkiállítás és Vásár

A Budai Arborétum impozáns kertje idén is megnyitja kapuit a kertészkedés szerelmesei elõtt. A háromnapos rendezvényen több mint 300 kiállító és árus kertészeti termékei közül válogathatunk.

Virágbaborult arborétum

Mesterek utcája

Csaknem kétszáz méteres  útszakaszon alakítják ki a Mesterek utcáját, ahol iparművészek és a kézműves mesterségek képviselői várják a  látogatókat, s kínálják  portékáikat.

Mesekert

A Felső Arborétumban kialakított Mesekertben a gyerekek kertészmérnök hallgatók irányítása mellett ismerkedhetnek meg a kertészkedés örömeivel. Az erre a célra  kialakított területen kis ásókkal, kapákkal, talicskákkal  foglalatoskodhatnak a csöppségek, sőt, arra is lesz lehetőség, hogy az itt cserepekbe, balkonládákba ültetett növényeket a  szülők megvásárolják, és gyermekeik a kertészkedést otthoni kertjükben folytassák.

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Budai Arborétum, XI. kerület Villányi út 29-43.
Időpont: 2006. április 21-23.

Idén is reformudvar

A nagy népszerűségre való tekintettel idén is lesz Reformudvar, ahol bio- és reformélelmiszerek, frissen facsart narancs- és répalé és hazai termelői méz vár bennünket.


Gyógynövény-kert
Virág Útvesztő

Idén a Díszterem Virág Útvesztővé változik – a növények mellett kellemesen teázgathatunk és képzőművészeti alkotások egész tárházát csodálhatjuk meg.

A kiállítás ideje alatt a nagyközönség részére szórakoztató kísérőprogramokat, például bonsai, kaktusz, orchidea és virágkötészeti bemutatót is szervezünk.

Nyitvatartás: 9.00-19.00 (pénztárzárás: 18.00)

Belépőjegyek:
• felnőtt: 900Ft
• kedvezményes: 500Ft (gyermek; nyugdíjas; csoportos, min. 20 fő)

Teakert

Csomagküldő szolgáltatás
Budapest egész területén házhoz szállítják az itt vásárolt termékeket, így akkor is nyugodtan vásárolhatsz, ha gépkocsi nélkül érkeztél.
Közlekedés: 4, 6, 18, 19, 41, 47, 49, 61 villamossal a Móricz Zsigmond körtér felől, a Villányi úton keresztül. A 27 busz első megállója az I. főpénztár, a második megállója a II. főpénztár.

Tipp: a rendezvény honlapján bővebb információt találsz. Klikk ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top