nlc.hu
Szabadidő
Ha kell egy kis romantika

Ha kell egy kis romantika

Rohanó világunkban sokszor érzünk vágyat egy kis meghittség, romantika után. A Romantica csatorna kínálatában minden korosztály fellelheti a számára megfelelõ szerelmi történetet, hiszen a csatorna fiataloknak éppúgy kínál mûsorokat, mint idõsebb nézõinek.






A „Titkos életünk” című díjnyertes sorozat például nyolc olyan fiatal életét követi nyomon, akik mind keresnek valamit.
Szerelmet, szexet, sikert, hatalmat, vagy bármit, amiért érdemes küzdeni.


Aztán itt van a „Lucy Sullivan férjhez megy”, ami Marian Keyes azonos című nagy sikerű könyvének televíziós változata. Ebben a sorozatban a fiatal és életvidám londoni lány, Lucy kalandos életét és egy titokzatos jóslat beteljesülését követhetik nyomon a nézők.





A nemrégiben újraforgatott és kizárólag a Romantica-n látható Isaura, a rabszolgalány című sorozat a klasszikusokat képviseli, míg az Egyedül, szabadon a mai szingli nőt ábrázolja.



Jó tudni, hogy a Romanticán nem szappanoperák, hanem sorozatok, ún. teleregények láthatók. Kathy Fairbairn, a Romantica csatorna programigazgatója szerint „a teleregénynek van eleje, közepe és vége, és általában egy szerelmi történet áll a középpontjában”. Alapvetően háromféle teleregény létezik: „a klasszikus Hamupipőke történet, a modern, amelyben általában egy karrierjét építő nő körül forognak az események, és az, amelyikben egy kamasz a főszereplő.” – mondja Fairbairn.











A Romantica, májusban szavazóversenyt indít. Szavazz Te is a csatorna legszexisebb pasijára és nyerj!


                                            www.romantica.tv



 


 


 




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top