nlc.hu
Szabadidő
Tudományos magazin gyerekeknek

Tudományos magazin gyerekeknek

A magazin célja, hogy a gyerekeket játékos és számukra is érthetõ módon ismertesse meg az állatvilág érdekességeivel, a természettudományok szépségeivel és a nagy felfedezések titkaival.




2006. május 3-án megjelent a National Geographic család legújabb tagja, a National Geographic Kids magazin. Az ismeretterjesztő gyerekmagazint, amelyet minden hónap első szerdáján kapnak kézhez az olvasók, a Sanoma Budapest Zrt. adja ki.

A National Geographic Kids magazin célja, hogy a gyerekeket játékos és számukra is érthető módon ismertesse meg az állatvilág érdekességeivel, a természettudományok szépségeivel és a nagy felfedezések titkaival. Célja továbbá, hogy felhívja a gyerekek figyelmét a természetben található értékek megóvásának fontosságára.

Az ismeretterjesztő gyerekmagazin a harminc éve sikeresen működő amerikai National Geographic Kids magyar kiadása. A National Geographic Kids eddig 11 országban jelent meg Junior, Kids és Németországban World néven. A hazai kiadvány tartalma igazodik a magyar gyerekek ismereteihez és tudásszintjéhez.

A 35.000 példányban, országosan terjesztett lap 299 forintos bevezetőáron kerül a piacra. A 7-13 éves fiataloknak szóló ismeretterjesztő magazin 32 oldalon közöl hazai és külföldi érdekességeket a természet, a tudomány és a technika világából.


A National Geographic Magyarország magazin

A magazin 2003 márciusa óta jelenik meg magyar nyelven is, az eredeti kiadással azonos formátumban és tartalommal, kiegészítve magyar vonatkozású anyagokkal is. A magazin híres egyedülálló és színvonalas fotóiról és térképeiről, exkluzív és tartalmas cikkeiről az állat- és növényvilágról, felfedezésekről, illetve történelmi, kulturális, etnográfiai és tudományos témákról szóló írásairól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top