nlc.hu
Szabadidő
Viszlát, Honvágy!

Viszlát, Honvágy!

Idén is a már megszokott színvonalon, számos nagyszerû ajánlattal várjuk régi és új ügyfeleinket. Bõséges ajánlatainkat öt különbözõ katalógusban jelentettük meg.

Legnépszerűbb katalógusunk a charter repülőjáratokkal megközelíthető mediterrán üdülőhelyek kínálatának gyűjteménye.
Utasaink június elejétől szeptember végéig hetente 12 népszerű üdülőkörzetbe juthatnak el az IBUSZ szervezésében, melyek Spanyolországtól Törökországig felölelik az egész európai kontinens mediterrán térségeit.

Itt is kínálunk újdonságot: Korfu és Zakintos mellett idén a Ion-szigetek legnagyobb tagjára, Kefaloniára is eljuthatnak velünk hetente induló charterjáratunkkal. Reményeink szerint hamarosan közkedveltté válik ez az egyedülálló kultúrával és természeti szépségekkel rendelkező sziget, melyet sokan talán már ismernek is, hiszen itt játszódik az utóbbi idők egyik legnagyobb bestsellere, a Corelli kapitány mandolinja.


 

 

 

 

 

Az egyénileg vagy autóbusszal utazók részére külön 2 katalógusban ajánljuk horvátországi, görögországi és olaszországi szálláshelyeinket. Újdonság ezek közül Toló, a hajdani görög halászfalu, mely ma már népszerű üdülőváros, és sokszor „Peloponnészosz gyöngyszemeként” is emlegetik. Nagyszerű kiindulópont ez a település a mindössze 152 km-re fekvő Athén, az 50 km-re lévő Korinthosz, de akár Olympia és Spárta bejárásához is.

Körutazások és városlátogatások katalógusunk elsősorban a kulturális érdeklődésűeknek kínál programokat. Egy-egy hosszú hétvége Európa fővárosaiban az év minden időpontjában kellemes feltöltődést jelent mindenkinek. Az örökzöldnek számító London, Párizs, Róma mellett olyan új, repülővel is megközelíthető úti célokat is szeretnénk figyelmükbe ajánlani, mint Nápoly vagy Thesszaloniki. Hosszabb, 8-10 napos körutazásaink pl. Írországba, Skóciába, Andalúziába és idén újdonságként Albániába lehetővé teszik, hogy mélyebben is megismerkedjenek egy-egy nép szokásaival, emlékeivel.

Belföldi ajánlatainkat szintén külön katalógusban találhatják meg, ahol egyedülállóan széles választékból csemegézhetnek.


Katalógusaink bármelyik IBUSZ utazási irodában és számos viszonteladó partnerirodában rendelkezésükre állnak, valamint megtekinthetik a www.ibusz.hu  oldalon, ahol naponta frissített akcióinkról is érdeklődhetnek.
Minden érdeklődőnek kellemes nyaralást kínálunk/kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top