nlc.hu
Szabadidő
Kisszótárral Nagy-Britanniába!

Kisszótárral Nagy-Britanniába!

Egy kisszótár áráért megnézni London leghíresebb látnivalóit? Egyúttal segítséget nyújtani a család nyelvtanuló tagjainak? Vonzó lehetõség, és könnyen, egyszerûen valóra váltható!

Nem kell hozzá más, csak némi szerencse és egy szótár!

Ritkaság, hogy egy jó hírre ne három rossz, hanem három jó hír jusson. Örülhetnek a gyerekek és szüleik, örülhetnek azok, akik szeretnek cédét is használni a hagyományos lapozgatás mellett, és végül az utazás szerelmesei is tervezgethetik egy kellemes hosszú hétvége programját Londonban.

Mi köti össze a cédét Londonnal, a gyerekes szülőket a lapozgatással? A most megjelent új generációs Angol-magyar, magyar-angol kisszótár! Elsősorban a kezdő nyelvtanulók, gyerekek és nagyobb diákok első szótára, a mellé csomagolt CD a kötet teljes anyagát tartalmazza; most először kerül kisszótár mellé ilyen korong – ezáltal használható a cédé otthon a számítógépben (így a gyerek legalább nemcsak játszani ül le a gép mellé), míg az iskolában, vizsgán, utazás közben a nyomtatott szótár lesz nagy segítségére a diáknak.

Apropó, utazás!
A szótár vásárlója nyereményszelvényt is talál a kötetben, amely egy angliai hosszú hétvége reménybeli nyertesévé teheti! Lehet tervezgetni, mi minden látnivaló fér bele a programba – a királyi palota, a panoptikum, az elegáns üzletek, a híres londoni pubok! Mindezt ingyen, egy kisszótár áráért! Végeredményben az Akadémiai Kiadó Angol-magyar, magyar-angol kisszótárával csak nyerhet. Időt a gyors kereséssel, a gazdag tartalommal, a több helyszínen használható formátummal, vagy utat Nagy-Britanniába!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top