Szabadidő

KI A ROMANTICA LEGSZEXIBB PASIJA?

Budapest, 2006. május - A Romantica ebben a hónapban indította útjára a “Legszexibb pasi” elnevezésû szavazóversenyt. Várják a nézõk szavazatait a csatorna legsikeresebb teleregényeinek férfi szereplõire

A Romantica legtüzesebb latin szeretői nyomában!

Lássuk ki az a hat kiválasztott, akinek sármjával és kisugárzásával legjobban sikerült elbűvölni a közönséget.






 




A csokibarnasággal megáldott, mintegy 50 centiméteres bicepszével és kifogástalan hajával nem kétséges, hogy a People Espanol magazin miért választotta a chilei Cristian de la Fuente– t a Föld legszexisebb férfijának a múlt évben. De vajon a Hazugságok hálójában sztárja a Romantica szavazóit is elkápráztatja?






 


 





Jóképűségével és rosszfiús megjelenésével Leopoldo Pacheco az Isaura, a rabszolgalány Leonciojaként csavarta el a nők fejét.






 


 




A mezőnyt a 35 éves venezuelai színész Juan Carlos Garcia erősíti. Juan Carlos, a Júdás asszonya című sorozat Salomonja már egy tucat női rajongónál sikert aratott.







 


 





A szexi Sergio Basañez az Amikor az enyém leszel show sztárja. A 36 éves mexikói színész egyébként eredetileg jogász. Hölgyeim, tekintsük ezt az ügyet lezártnak?






 


 


 


Magas, barna, jóképű. Guillermo Perez 35 éves, és a Lorenzo asszonya sorozat főszereplőjeként dobogtatja meg a szíveket, mint ellenállhatatlan latin nőcsábász.







 


 





A szőke hajú, kék szemű Facundo Arana pedig A bátor Juan atyá-ban brillírozik. A 184 cm magas Buenos airesi szívdöglesztő szabadidejében szaxofonozik.




A Romanticával mindig szerencsés lehetsz a szerelemben! Azok, akik májusban lépnek be a szenvedélyes nyereményvadászatba, eséllyel indulhatnak a Romantica csatorna ajándékcsomagjaiért.

A szavazatokat a www.romantica.tv  honlapon lehet leadni.

Szavazni egész május hónapban lehet, a győztest június közepén hirdetik ki.



A Romantica májusi és júniusi programjaiban a szenvedélyes drámák és szívderítő komédiák kerülnek előtérbe.

A 10-es számú mez / El 10 en la Espalda (premier:május 21, 22.00):
Carlos és Rita útjai elváltak, miután egy szörnyű balesetben elvesztik Santi nevű, tehetséges baseball játékos fiukat.. Négy évvel később Rita élete lassan visszatér a rendes kerékvágásba, s sokat foglalkozik kisebbik fiával, Danival. Kis idő múlva Carlos újra megjelenik az életükben, és megpróbál Daninak szerető és megbízható apja lenni. A férfi felkeresi elhunyt fiának edzőjét, és felveteti Danit a csapatába hogy győztest faragjon belőle.

Egy Argentín New Yorkban / An Argentinean in New York (premier: június 3, 22.00):
Natalia Oreiro, Verónica szerepében, egy fiatal, merész és vonzó nőt alakít, aki New York-ba költözik. Apja követi őt a városba, hogy visszavigye Buenos Aires-be, miközben ráébred, és szomorúan konstatálja, hogy lánya sikeres, önálló életet kezdett.

Egy éjszaka Sabrinával / Una noche con Sabrina Love (premier: június 10, 22.00):
Daniel Montero 17 éves, és egy argentin kisváros unalmas életét éli. Mígnem egyszer megnyer egy versenyt és a lehetőséget hogy eltöltsön egy éjszakát a népszerű pornósztárral: Sabrina Love-val. Mivel a nyereményt csak a fővárosban „veheti át”, felkerekedik Buenos Airesbe. Útja során számos érdekes emberrel találkozik, akik segítenek neki a város és önmaga felfedezésében.


A Romantica-ról:
A Romantica csatorna 1998 óta sugároz Közép-Kelet Európában és ma már 6 millió előfizető tudja fogni otthonában. A csatorna teljes mértékben alkalmazkodik a helyi célközönség igényeihez, és a régió 20 különböző területén szolgáltat műsorokat.
Bővebb információ: www.romantica.tv

A Romantica a női nézőket célozza meg, a kamaszoktól a felnőttekig. Ellenállhatatlan modern programkínálatával, bepillantást nyújt a szerelem, a bosszú, a szenvedély és dráma világába, gyönyörű embereket és festői környezetet mutatva be. A Romantica a világ legszínvonalasabb romantikus drámáit vonultatja fel, zenét és szórakoztatást nyújt sztár előadóktól, emellett pedig útleírásokat és forradalmian új interaktív sorozatokat is sugároz.

A nap 24 órájában, a hét hét napján a Romantica olyan filmeket juttat el hozzánk, mint a többszörös díjnyertes Titkos Életünk (The Secret Life of Us) vagy a Lucy Sullivan férjhez megy című romantikus dráma, de láthatunk játékfilmeket is, mint pl. az Így Élünk Mi (Vivir Asi), amelyek jól kiegészítik a nagysikerű Latin-Amerikai kínálatot.
A Romantica csatorna a Zone Vision TV-társaság tulajdonában van, ami 87.5%-ban a Chellomedia tulajdona, a Liberty Részvénytársaságrészét képezve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top