Szabadidő

Keresd a NÕ-t!

A Keresd a Nõt! címû konferencia és expó a nõi szerepek sokszínûségérõl, a magánélet és munka harmóniájának megteremtésérõl, esélyeinkrõl, lehetõségeinkrõl kínál tartalmas elõadásokat, elgondolkodtató vitafórumokat.





Milyenek vagyunk mi, nők és férfiak? Dr. C. Molnár Emma  A kétarcú ember című gondolaébresztő nyitóelőadása után a  délelőtt elsősorban a kismamáké. A konferencia szervezői igyekeznek a sajátos élethelyzetben felmerülő összes kérdésre választ adni, a dilemmákban segítséget nyújtani. A kismama reintegráció, álláskeresés is fontos szerepet kap a programban.

A teljesség igénye nélkül néhány téma: Déri Tamás munkajogász, Máthé Judit, fejvadász és Szabó Illés, HR vezető tartanak tanácsadást, és szakmai előadással segítik az érdeklődő nőket, kismamákat, kispapákat. Coachok, életvezetési tanácsadók várják a kérdéseket, a SEED, Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, a vállalkozást fontolgatókhoz szól, az INFONIA, Kismama Reintegrációs Központ egy új utakat mutat be a Gyesről visszatérő kismamák számára. Radnics Adrienn  egyéni tanácsadást tart munka nélkül gyermeket nevelő kismamák számára.


Női szerepeink– ez lesz a délutáni témája a konferenciának is. Hallhatnak az érdeklődők kerekasztal beszélgetést az érvényesülésről, dilemmáinkról: karrier vagy gyermekvállalás?, a fiatal vezetőnők sikereiről, kudarcairól. A beszélgetés résztvevői többek között Babarczy Eszter, kulturtörténész, publicista, Radácsi László, kutató, közgazdász, Veres Mandy szociológus, kommunikáció szakember,  valamint Radics Edit stílustanácsadó,

Valóban kisebb a nők agya? –akit  érdekel a kérdés, az választ kap Dr. Gerber Gábor, egyetemi docenstől Az emberi agy a nemek tükrében című előadásában.





A női konferencia és expó a Hannakör, női csoport munkája. A PartnersHungary Alapítvány biztosítja a szervezeti és anyagai alapokat a rendezvényhez.
Aki a sok szellemi kaland után vagy közben egy kis lazításra vágyik, annak erre nagyszerű lehetőséget nyújt a folyamatos smink és színtanácsadás az előtérben, a dietetikus, hastánc és Thai chi bemutatók, az Álomszínház, a stresszoldó technikák.

Lesz Alternatív divatbemutató, interaktív színdarab. A rendezvénnyel egy időben  a helyszínen Autómánia – barátoknak-férjeknek-apukának, a  gyerekeknek játszóház.   

 
Tipp: a Keresd a nőt rendezvény honlapja »


Időpont: 2006. június 10. 10-18.00
Helyszín: Csiki-Bege Konferenciaközpont, III. kerület, a Szentendrei út és a Pünkösdfürdő utca sarkán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top