Szabadidő

Felcsináltak!

A Belladonna néven elindított nõi regénysorozat egyik darabját tartjuk a kezünkben. A humorral átszõtt kötetet olvasva olyan érzésünk támad, mintha a terhes Bridget Jones naplóját olvasnánk.




Vannak nők, akikre egyfolytában mosolyog a szerencse. Ilyen a szerző, Rebecca Eckler – Kanada egyik legismertebb újságírója – is, aki igazán irigylésre méltó módon él: azzal keresi a kenyerét, hogy partikra és bárokba jár, megveszi a legtrendibb új cuccokat, hírességekkel találkozik és ír róluk. Még irigylésre méltóbb, hogy kedve szerint hol a szingli lányok szabad életét éli, hol a párkapcsolat előnyeit élvezi, vőlegénye ugyanis egy távoli városban lakik.

A pazar eljegyzési (a továbbiakban “foganási”) bulira virradó kapatos hajnalon azonban “baleset” történik: Beck teherbe esik. És persze pánikba. Vajon kibírja e, hogy ne mondja el azonnal mindenkinek, továbbá ne igyon és ne dohányozzon? Azt mindenesetre eltökéli, hogy ez a váratlan várandósság nem fogja felforgatni az életét: nem fog terhesruhát és óriási alsóneműt hordani, babaholmik láttán nem fog óóó!-zni meg ááá!-zni, és főleg nem fog meghízni. Vagy mégis? Ki hitte volna, hogy eljön a nap, amikor a zokniját sem tudja felhúzni! És akkor ott van még aggodalomnak a Szexi Fiatal Gyakornok, aki bizonyosan ki akarja túrni az állásából, és a Cuki Szingli Férfi, az egyetlen ember, aki megérti, milyen nehéz egy terhes nő élete. Ahogy végigkísérjük Becket élete “három leghosszabb hónapján”, “a kövér hónapokon” és “a még kövérebb hónapokon”, sajátos szempontokból ismerkedhetünk meg egy modern kismama viszontagságaival.










Rebecca Eckler több éve a kanadai National Post egyik rovatvezetője. Olyan magazinoknak is ír, mint az Elle, Fashion, Canadian House and Home és a Mademoiselle.
Televíziós háziasszonyként és riporterként szintén népszerű.

A könyv címe: Felcsináltak

Eredeti cím: Knocked Up

Szerző: Rebecca Eckler

Kiadó: Európa Könyvkiadó »

Ár: 1900 Ft


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top