Szabadidő

Debreceni Virágkarnevál




















































       Dátum       Város
                    Esemény
 
 május 19-20  Szeged  Szeged Napja
 június 9-10  Pécs  Pécsi Országos Színházi Találkozó
 június 23-25  Tata  Víz, Zene, Virág Fesztivál
 június 30-július 1  Szolnok  Tiszavirág Fesztivál
 július 7-8  Baja  Halászlé Fesztivál
 július 13-14  Balatonfüred  Jazz Fesztivál
 július 15  Veszprém  Utcazene Fesztivál
 július 21-22  Zamárdi  EFOTT
 július 29-30  Budapest  Budapest Beach
 augusztus 18-19  Debrecen  Debreceni Virágkarnevál
 augusztus 25-27  Szombathely  Savaria Történelmi Karnevál


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Jacobs Mobil Kávéház » 



Fejedelmi kényeztetésre vágysz?
A Krönung királyi aromája téged is levesz a lábadról.








A Krönung királyi aromája most egy látványos road-show keretében mutatja meg magát az egész országnak. Ezen egyedülálló turné központi eleme a Jacobs Krönung Mobil Kávéház: egy speciális emeletes busz, hozzá kényelmes terasz, Kávémúzeum, Relaxáló- és Olvasósarok. A Mobil Kávéház hazánk nagyobb városait járva ismerteti meg a kávé szerelmeseivel a királyi aromát, és ahol csak megáll, a kávékóstoltatás mellett szórakoztató, játékos programokkal várja a Kávéház vendégeit.

A Mobil Kávéház turné egy különleges rendezvénysorozat, amit csak egy különleges kávé érdemel. A legjobb a Jacobstól. Nem csoda, hogy a művészi érzékkel megalkotott királyi aromának senki nem tud ellenállni. De nem is szabad. Látogasson el Ön is a Mobil Kávéházba, és adja át magát a királyi aromának.











Ismerd meg a királyi aroma titkát!

Válogatott kávészemek, a világ legkiválóbb kávéültetvényeiről. Gondos pörkölési eljárás. Évszázados tapasztalat.
Mindezek birtokában a Krönung olyan egyedülálló kávét készített Önnek, amelyre mindig is vágyott. Még finomabb ízkompozícióval. Új királyi aromával.

Amikor 1895-ben Johann Jacobs a Bréma menti Domshofban megnyitotta az ő kis „speciális boltját”, távolról sem sejtette, hogy olyan céget indít útjára, mely idővel a leghíresebb és legrangosabb márkával ajándékozza meg a világot. Boltjában kezdetben nemcsak kávét, de kakaót, csokit, teát és kekszet is árult – az igazi áttörés azonban 1907-ben következett be, amikor már saját kávépörkölőt is nyitott új üzletében. Sikerét főként annak köszönhette, hogy a kávébabszemeket külön-külön kezelte, így kávéiból igazán különleges ízvilágot tudott elővarázsolni.













 


 


 



 




A Krönung királyi aromája Johann Jacobs újító szellemét idézi. Különleges összetételével ugyanis a Krönung új dimenzióba emeli a kávé minőségét – és ezzel új fejezetet nyit a kávézás történetében is. Mert a királyi aroma mostantól igazán királyi élménnyé teszi a kávézás minden pillanatát. Hogy mit jelent pontosan ez az élmény? Ellenállhatatlan vonzódást egy olyan önfeledt pillanat után, amit csak egy csésze Krönung tud nyújtani a megfáradt léleknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top