nlc.hu
Szabadidő
Pasihoroszkóp

Pasihoroszkóp

Hogy viselkedik a férfinép, ha rátör a fociláz? Akár aktív résztvevõként, akár csak szurkolóként az asztrológiai jegyek érdekes dolgokra képesek… + egy tipp, hogyan csábíthatsz el egy férfit a TV elõl, miután elindul a Világbajnokság!





Kos





Ha csak nézi: Ugrál le-fel, ordibál, próbálná a távolból irányítani a labdát. A sör és a lángos elengedhetetlen feltétele a drukkolásnak. Napokig nem tud aludni, ha kedvenc csapata veszít.

A sportoló Kos: mindig mosolyog, könnyedén levesz bárkit a lábáról. Rajong a nőkért, ugyanakkor a függetlenségért is. Ezért általában későn választ párt magának, s azt egy életre teszi.


Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, most csak egy szexis vörös fehérneművel tudod elrángatni a TV elől.





 Bika







Ha csak nézi: Nyugalmasan elücsörög akár a TV előtt, akár a stadion egyik sarkában, és saját magával még fogadást is köt a nyerő csapatra. De napokig álmatlanul forog az ágyban, ha kedvence veszít.

A sportoló Bika: érzéki és sokszor szentimentális. Erősen hajlamos a hűtlenségre, szereti a csinos nőket, így barátnőjüknek bizony van okuk a féltékenykedésre.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, most csak egy őrületesen új recept által elkészített egzotikus vacsora illata állíthatja fel a fotelból.





Ikrek




Ha csak nézi: Biztos, hogy az „ultrák” közé tartozik, kellékei a zászló, a síp, a kereplő, és a hangszálai, melyek a meccs végére biztos, hogy erős megpróbáltatásnak lesznek kitéve.

A sportoló Ikrek: szexualitás iránti igénye kimeríthetetlen. El tudja magát kötelezni egy partner mellett, de fontos számára a sokoldalúság és a változatosság.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, semmi esélyed. Ha nem akarod összerúgni vele a port, hagyd, hogy nézze kedvenceit.





Rák








Ha csak nézi: Ha nyer a kedvenc csapata napokig örömmámorban úszik, ha viszont veszít, együtt sír velük. Végtelenül el tud keseredni, ha nem megy be a labda a hálóba.


A sportoló Rák: szentimentális, szeszélyes, ábrándos és sértődékeny. Érzelmi kötődése és a partner iránti rajongása egyértelművé teszi, hogy párt egy életre választ magának.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, egy romantikus éjszaka gondolata bármikor felkeltheti az érdeklődését.






Oroszlán





Ha csak nézi: Rajong a fociért, így legyen szó élő meccsről, vagy Tv felvételről, minden érdekli, ami a labdához köthető. Ilyenkor teljesen belemerül a részletekbe, s évekre képes visszaemlékezni az egy-egy meccsen történt eseményekre.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, most csak egy alattomos csellel – például betegség vagy fájdalom imitálása – tudod elszakítani a labdától.

A sportoló Oroszlán megnyerő modorával, és lehengerlő vonzerejével bárkit levesz a lábáról. Mégis, ha megtalálja élete párját, nehéz helyzetben van az a nő, aki mégis el akarja csavarni a fejét.





Szűz






Ha csak nézi: Alaposan felkészül a focimeccsre. Italt és rágcsálnivalót vásárol, meghívja a barátait, és elvárja, hogy ne zavarja meg senki TV-nézés közben. Ha valaki tönkreteszi azt a bizonyos 90 percet, egy életre a haragosává válhat.


A sportoló Szűz: gyakorlatias és lelkiismeretes partner. Hűséges, sőt monogám. Általában korán választ partnert magának, s ehhez a döntéséhez konzervatív módon
ragaszkodik is.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, most inkább azon törd magad, hogy időben felszolgáld neki és barátainak a vacsorát. Háláját a VB utánra tartogatja.





Mérleg 





Ha csak nézi: Teljesen elmerül a labda figyelésében, ilyenkor nem reagál semmire. Nem veszi a fel a telefont, nem nyit ajtót, és nem válaszol a hozzá érkező kérdésekre. Teljesen elvarázsolja a foci.


A sportoló Mérleg: nem szalad a nők után. Természetes érdeklődéssel figyeli az ellenkező nem tagjait, udvariassága pedig páratlan. Humorával veszi le lábáról azt, akit meg akar hódítani.


Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, te sem tudsz rá hatni. Hideg kávé, meleg sör, neki igazán mindegy. Ha megfenyegeted, hogy elhagyod, arra már felfigyel.





Skorpió






Ha csak nézi: Kiváló beleérző képességével átlátja a lehetőségeket, és szinte előre tudja mi fog történni a pályán. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő elképzelte, akkor előáll az „ugye én megmondtam” farbával.

A sportoló Skorpió: meglehetősen kiismerhetetlen személy. Szenvedélyes, igazi nőcsábász, ezen a téren energiái kiapadhatatlanok. Viszont ha sikerül behálózni, képes magát elkötelezni, akár egy életre.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, vegyél neki egy TV-hez köthető fociszimulátort, s játssz vele néhány meccset. Máris levetted a lábáról.






Nyilas





Ha csak nézi: Hatalmas intenzitással készül minden meccsre, már egy




órával előbb leül a Tv elé, hátha előbb kezdődik a meccs. Ennek ellenére teljes nyugalommal képes végignézni a mérkőzést, és elkeseredettség nélkül elviselni, ha kedvence veszít.


A sportoló Nyilas: öntudatos, megnyerő személyiség, gyermekien idealista tud lenni, ha párkapcsolatokról van szó. Számára az a nő megfelelő, aki elismeri tehetségét, és támogatja céljai elérésében.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, de szeretnél vele néhány meghitt pillanatot eltölteni, az aktuális meccset vedd fel videóra, s nem lesz kifogása semmi ellen.





Bak 






Ha csak nézi: Optimistán szemléli a focimeccseket, még akkor is bízik a győzelemben, amikor az ellenfél már több gólnyi előnyt szerzett. Vereség esetén morog egy kicsit, de tudja, hamarosan fordul a kocka.


A sportoló Bak: igényes, ezért magas elvárásokat támaszt a partnerkapcsolatban. Általában nem jellemző, hogy nagy nőcsábász lenne. Miután megtalálja élete párját, a hűtlenség végleg törlésre kerül a szótárából.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, semmi gond! Egy gyertyafényes közös fürdőzés és pezsgőzés a kádban bármikor lehengerli.





Vízöntő  






Ha csak nézi: Teljesen belelkesül a sport látványától, hangosan szurkol kedvenceinek, és az utolsó pillanatig bízik a győzelemben. Ha csapata veszít, nem esik kétségbe, újra és újra bizalmat szavaz nekik.


A sportoló Vízöntő: tele van érzelmekkel, szeretettel, odaadással, de csak akkor képes igazán önmagát adni egy kapcsolatban, ha semmilyen formában nem korlátozzák szabadságvágyát.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, legyél nagyon megértő, és használd ki ezt a pár napot arra, hogy a barátnőddel moziba és szórakozni menj. Nem lesz kifogása!





Halak







Ha csak nézi: Szinte rezzenéstelenül képes végigülni a teljes mérkőzés idejét. Ha gól születik, nemcsak a saját csapatát, hanem az ellenfelet is megtapsolja. Ő inkább a fociért, nem magáért a győzelemért nézi a meccset.


A sportoló Halak: Érzékeny, jószívű és gondoskodó. Ha végre rátalál az igazira, hatalmas lángolással képes imádni választottját. Bármilyen áldozatra képes a párkapcsolatáért.

Tipp a VB idejére: ha már napok óta csak a focimeccseket nézi, fogj egy tollseprűt, s apró tangában porolgasd le a TV-ről a port. Hidd el, a foci innentől másodlagos lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top