Szabadidő

Joe Satriani a Petõfi Csarnokban

Korunk egyik legnagyobb gitárhõse Joe Satriani. A G3 formációval a háta mögött a Super Colossal példa nélkül álló eredmény. Hogy miért? Mert ez több mint gitárjáték. Ez a zenében rejlõ varázslat.




A ’80-as évek második felétől aktív gitáros eddig 11 stúdió albumot jelentetett meg, a sorlemezek mellett koncertalbumok és válogatáslemezek teszik teljessé az eddigi életművet. Satriani turnézott többek között Mick Jagger-rel, a Deep Purple-lel, és G3 név alatt olyan gitárosokkal játszott egy színpadon, mint Steve Vai, Eric Johnson, Kenny Wayne Shepherd és Yngwie Malmsteen.

A gitáros tanítványai közé tartozott Kirk Hammett (Metallica), Steve Vai és Larry LaLonde (Primus). 20 év telt el azóta, hogy a gitár fenomén Joe Stariani sokkolta a világot Not of This Earth című bemutatkozó szólólemezével.

Satrianinak álomszerű karrierje van. A sorozat a tanárként megszerzett hírnévvel kezdődött és a legnagyobb gitárosként folytatódott. Több mint 10 millió eladott lemezzel, 13 Grammy nominálással, 3 platina DVD-vel, a történelmi G3 formációval a háta mögött a Super Colossal egy példa nélkül álló eredmény. Hogy miért? Mert ez több mint gitárjáték. Ez a zenében rejlő varázslat.





Időpont: 2006. július 11. 19.30

Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok – Szabadtér
Jegyár: 8.500 Ft
Jegyek kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.
Online jegyrendelés »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top