Szabadidő

Ha kibírja, elveszem

Mindjárt vége. Már nem kell sokat kibírni, csak két meccs és a kivetítõk elõtt töltött hosszú esték után visszatérünk a normál kerékvágásba.

Azért a trófeáért, ami a megdicsőülés, a mennybe menetel szinonimája. Már csak európai csapatok vannak, és azt is tudjuk, hogy a házigazdák már csak a bronzzal vigasztalódhatnak. A cikk írásakor az még nem derült ki, hogy ki lesz az olaszok ellenfele a döntőben, ezért csak remélni tudom, hogy a Zidane vezette franciák harcolhatnak majd az aranyért vasárnap, a döntőben, mert ők megérdemelnék, hiszen Portugál színészválogatottal ellentétben ők fociznak és nem csak játszanak.





Döntő. Tudom, hogy közhely, de ez tényleg a futball ünnepe. Ezt már kedvesem is sejti, hiszen a legutóbbi meccsen már elkezdett rápihenni a zárásra. Titkon azért bíztam benne, hogy ugyanabban a tempóban nem fogja bírni a VB-t, mint amiben én és haverok, mert akkor lehet, hogy kiderült volna róla, hogy egyébként minden testi adottsága ellenére nem is nő. Nem hülyéskedek, de én még életemben nem találkoztam ilyen csajjal mármint olyannal, aki nem dob ki a VB alatt. Sőt, nemhogy nem tett lapátra, de még élvezte is a meccseket. Tényleg, a negyeddöntők alatt hallottam tőle először, hogy ez már kezd egy kicsit sok lenni, de akkor már ő is látta, hogy ez bizony már a legizgalmasabb rész, így aztán inkább ő is tovább nézte a tornát.





Sőt már közösen azt is kitaláltuk, hogy kéne egy élelmes TV-csatorna, amelyik két hangsávon közvetít, egy férfi és egy női kommentátorral. A férfi hozná a szokásos közvetítésbe beerőszakolt hozzászólásait, mint például: „Camoranesi csak nézi”, meg „az holland szurkolók meredten állnak maguk előtt”. Mindeközben a másik sávon olyan érdekes információk hangzanának el például, hogy: „A labdát vezető zseniális játékos Zidane, aki Madridban egy spanyol lányt vett el feleségül. Bizony nehéz lesz majd kiengesztelnie a kedvesét azután, hogy az ő játékának köszönhetően a sármos franciák jutottak tovább a temperamentumos spanyolokkal szemben.Bár egy gyémánt nyakék, vagy egy Kanári szigeteki út…” Szerintem ez használható ötlet és sokkal jobb mint a Héder Barna szerencsétlen „viccei” a meccs előtt.

Egy szó, mint száz: ezzel a lánnyal még akár mi is lehet. Még az is lehet, hogy elveszem feleségül, bár ahhoz még ki kell bírnia egy egész évadnyi Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát, angol bajnokságot, spanyol bajnokságot…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top