Szabadidő

Tisza Kata: Reváns

Tisza Kata legújabb könyvének középpontjában a szerelem, a párkapcsolat áll. Ne lepõdj meg, ha sok szituáció ismerõsen cseng majd...





Tisza Kata írásaiban gyakran könyörtelen a hőn imádott férfiakkal, kifacsarja lelküket, boncolgatja szavaikat, méricskéli gesztusaikat, hogy végül megbocsátó lehessen velük, miközben odaveti magát azoknak, akik majd csúnyán kihasználják, félredobják, akikkel elképzelhetetlen az élet, és mégis kellenek. Kísértésbe visz mindenkit, hogy aztán rémült áldozatként ő meneküljön a megalázó és vállalhatatlan helyzetekből. Éjjeli sms-t küldő nős főnökök, tisztaságmániás expasik, bekattant pszichológusok, kiégett sztárok és kalandvágyó irodalmárok mind arra várnak, hogy revánsot vegyenek rajtuk. Hát tessék…

A Reváns a mai magyar párkapcsolati valóság látlelete egy érzékeny író/nő szemével. Sőt, több is ennél. Tisza Kata szókimondó stílusa, megdöbbentő őszintesége pőrére vetkőztet mindahányunkat, hogy kicsit szégyenkezve, néhol helyeslőn bólogatva, máskor felháborodva olvassunk férfiakról, nőkről, rólunk.





Tisza Kata 1980-ban született Marosvásárhelyen. Nyolc éve él Budapesten, ahol eleinte tanárként, majd újságíróként dolgozott. A tavaly megjelent Pesti kínálat című kötete nagy port kavart az irodalmi körökben és a bulvárvilágban egyaránt. Azóta a média közkedvelt szereplője, rádiós és tévés műsorvezető, számos újságban publikál.


Szerző: Tisza Kata
A könyv címe: Reváns
Ára: 2480 Ft
Kiadó: Ulpius-ház Kiadó » 
Tipp: Tisza Katával készült exkluzív interjúnkat itt olvashatjátok el. Klikk ide! »





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top