Szabadidő

Nyerj egy feledhetetlen belföldi utat!

A Hotel Silvanus**** a Dunakanyar legszebb fekvésû szállodája, a 352 méter magas Fekete-hegyen épült, a Fellegvár szomszédságában. Ideális helyszín egy romantikus kikapcsolódáshoz.

A szállodától pár percre található szabadidős létesítmények és kulturális látnivalók kellemes programot kínálnak az egész család számára.







A Hotel Silvanus**** festői környezetben fekszik

A napot a szálloda wellness centrumának szaunájában, ajurvéda- vagy só kamrájában, gőzfürdőjében, medencéjében, pezsgőfürdőjében illetve Guinot Beauty szalonjának kényeztető kezeléseivel teheted teljessé.







Élvezd a gőzfürdő jótékony hatását…
A Hotel Silvanus**** hangulatos wellness szentélyének, családias légkörének és kiemelkedő gasztronómiájának köszönhetően mára a tökéletes kikapcsolódás oázisává változott.

A Wellness Centrumban az antik világ fürdőkultúrájának frissítő nyugalma keveredik a legmodernebb hirdomasszázskád nyújtotta felfrissüléssel. Kialakításának köszönhetően a regeneráció szinte magától megy, s tökéletesen átélheted a wellness életérzést, mely a rohanó életvitellel járó stressz és fáradság ellensúlyozására szolgál.






A Wellness Centrum szolgáltatásainak széles skálája tökéletes kikapcsolódást, újjászületést és igazi kényeztetést kínál a testnek és a léleknek egyaránt.

Szauna, gőzfürdő, sókamra, illatoskamra, váltóvizes lábfürdő, medence és hirdomasszázskád áll a vendégek rendelkezésére. Egyedülálló kilátással a Dunakanyarra mártózhatsz meg a frissvizes medencében és élvezheted a napozóteraszon a nyári nap sugarait.







Játssz velünk, és nyerd meg a Hotel Silvanus**** és a HurráNyaralunk.hu által felajánlott nyereményt: 5 éjszakát teljes ellátással 2 fő részére a visegrádi Hotel Silvanus**** szállodába, uszoda és wellness centrum használattal. 

Nyereményedet 2006. dec. 31-ig veheted igénybe!

Tovább a játékhoz! »


Barangolás a Dunakanyarban

A Duna magyarországi szakaszának Szentendre és Esztergom közötti íves folyamrészét foglalja magába a Dunakanyar, amelyet a 10-es és 11-es főút mentén járhatunk végig. Nemcsak a folyó látványa, hanem a folyót körbeölelő erdős hegyek gazdag növény- és állatvilága is magával ragadja a felfedezőt. Kedves falvak, régi idők szellemét idéző városok… Szentendre macskaköves kis utcáiról, kézműveseiről és a marcipánról híres, az esztergomi kirándulások emlékén a Bazilika uralkodik, a Dunakanyar középpontjában pedig a festői szépségű Visegrád fekszik.

Már messziről látható a Visegrád fölé magasodó csúcson a Fellegvár, amelyet számos magyar uralkodó használt, és alakított át a kor szellemének megfelelően. Nemcsak az évszázados falak között élvezetes sétálni, nagyszerű látvány a lábunk előtt elterülő panoráma is: gyönyörű színekben pompázó erdő, lassan hömpölygő folyó, apró, piros tetős házak. Aki már járt ott, visszavágyik, és örömmel mássza meg újra és újra a várig vezető hosszú lépcsősort. Persze nem lenne teljes történelmi kalandozásunk, ha nem sétálnánk a gótikus és reneszánsz stílusjegyeket őrző Királyi palotában is.


A várhegy mögött az utóbbi években kirándulóközpont jött létre. A téli-nyári bobpálya mellett megnyílt az Erdei Művelődés Háza, ahol ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak az érdeklődők a környék élővilágáról, de jó minőségű túraúton is csavaroghatunk. Meglepő látvány nyújt innen az Alsóvár romja és a Fellegvár kevésbé ismert oldala. Kedvelt kirándulóhely az Apát-kúti-patak völgye és a Duna-Ipoly Nemzeti Park füvészkertje. Órákig lehet sétálni a megunhatatlan erdőben. 














 


 





HurráNyaralunk.hu Utazási Iroda                              Hotel Silvanus****

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top