Szabadidő

Várhatóan 50 ezer online utasbiztosítás vásárolunk idén

Magyarország végre az Internet Bumm korszakát éli. Évrõl évre egyre dinamikusan emelkedik az egyre magasabb színvonalú online szolgáltatások és az ezeket igénybe vevõk száma.


A szakemberek a jövőben is töretlen, sőt egyre gyorsuló fejlődésre számítanak, mivel az internetes vásárlás olyan egyedülálló előnyöket kínál, melyek napjainkban már nélkülözhetetlenek a tudatos vásárlók számára.








Komolyabb terméket például már nem érdemes anélkül venni, hogy előzetesen ne néznénk körül az interneten, legalább az egyes üzletek árait összehasonlítva, nem is beszélve az egyszerű online vásárlás biztosította kényelemről. Az egyre növekvő internetes értékesítésekből jelentős részt vállal magára a biztosítási szektor is. Az előző évek  kötelező gépjárműbiztosítási megtakarításait például nekik köszönhetjük, de a nyár (végre valahára megtörtént) beköszöntével ajánlott termékük, az online módon megköthető utasbiztosítás is valódi slágertermék, ahol érdekes módon a nők viszik a vezető szerepet.







Mint azt Rácz István, az online utasbiztosítási értékesítésben piacvezető www.biztositás.hu portál ügyvezetője lapunk kérésére elmondta:

utasbiztosítást vásárló ügyfeleiknek több mint a fele örvendetes módon a hölgyek köréből kerül ki.
A közérthetően megfogalmazott, a hazai biztosítók ajánlatait egyszerűen bemutató, online módon percek alatt megköthető utasbiztosítás egyébként minden korosztály kedvence.

Míg az utazási irodákban csak egy-két termék közül választhatunk, addig az interneten a teljes kínálatot tekinthetjük át.








Az utasbiztosítást ráadásul egyazon internes tranzakció keretében a teljes családra (vagy akár velünk utazó barátokra) is megköthető, persze utóbbiaktól ne feledjük beszedni a helyettük befizetett biztosítási díjakat.

Az online összehasonlításnak köszönhetően nem fordulhat elő, hogy utólag azon kellene bosszankodunk, hogy máshol sokkal jobbat vehettünk volna olcsóbban, mert itt ár- és értékarányú összehasonlítást kapunk, és bármelyiket megköthetjük.




További előny, hogy az utasbiztosítás díjának kifizetése és a kötvény kiküldése is az interneten keresztül történik, sőt a biztosítás.hu esetében még az assistance központ számát (ezt kell felhívnunk, ha külföldön bármi baj érne) is elküldik a mobilunkra.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top