Szabadidő

Nyáresti koncertek az Állatkertben

Július 26-tól egy hónapon át összesen öt alkalommal szervez különleges hangulatú zenés nyáresti koncertet a Fõvárosi Állat- és Növénykert. Fellép többek között a <b>Hot Jazz Band</b/> és a <b>Benkó Dixieland Band</b/> is.

Budapest nyári kulturális programjainak palettáján különleges színfoltot jelentenek az állatkerti nyáresti koncertek. Az immár hagyományosnak számító zenei programsorozat népszerűségét bizonyára annak köszönheti, hogy e kulturális eseményeken az esti Állatkert sajátos atmoszférájú, hangulatos világa szerencsésen egészíti ki a koncert zenei élményét.

Az idei esztendőben összesen öt koncert várja a zenebarátokat július 26. és augusztus 23. között, öt héten át, minden szerdán este.







Először a Magyar Telekom Szimfonikus Zenekar lép színpadra július 26-án, majd a Hot Jazz Band ad koncertet augusztus 2-án. A Magyar Virtuózok Kamarazenekar hangversenye éppen augusztus 9-ére, az Állatkert 140. születésnapjára esik. Egy héttel később, augusztus 16-án Budapest Klezmer Band koncertjére kerül sor. A koncertsorozatot az idei évben is a Benkó Dixieland Band fellépése zárja, amelyre augusztus 23-án kerül sor.





A koncertsorozat keretében a Magyar Telekom Szimfonikus Zenekar, a Hot Jazz Band, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar, a Budapest Klezmer Band és a Benkó Dixieland Band szerez majd egy-egy koncerttel felejthetetlen estét a zenekedvelő közönségnek.
Az előadások minden esetben 20.30-kor kezdődnek az Állatkert területén. A koncertre érkező látogatók előtt 19 órakor nyitják meg az Állatkert kapuit. A koncert kezdéséig a Pálmaház és környéke nyitva tart a koncertlátogató közönség számára, mi több, a pálmaházi kávézó is meghosszabbított nyitva tartással üzemel.

A koncertekre (2.500 Ft-os egységáron) a helyszínen, azaz a Fővárosi Állat- és Növénykertben, valamint az ismert jegyirodákban válthatók jegyek.

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

Időpont: 2006. július 26. és augusztus 23. között szerdánként 20.30.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top