Szabadidő

Egy cipõben

Rose céltudatos, komolyan veszi az életet, Maggie viszont a felelõtlenség mintapéldánya: a véget nem érõ partik, könnyen megkapható pasik híve. Maggie és Rose testvérek, ám semmiben sem hasonlítanak egymásra. Vagy mégis?




Rose, a harmincéves sikeres ügyvédnő titokban a romantikus regényekért rajong. A fogyókúrát mindig a jövő héten akarja elkezdeni, és olyan férfiról álmodozik, aki leveszi róla a szemüveget, és azt mondja neki: gyönyörű vagy!

Maggie huszonnyolc éves és valóban olyan ellenállhatatlanul vonzó és szexis, amilyen a nővére szeretne lenni. Maggie, aki épphogy csak átverekedte magát a középiskolán, hírnévről és gazdagságról álmodozik – pár másodpercre már felvillant a csípője egy zenés videoklipben, ám a sztárság még várat magára.

A két nővérben a génjeiken és a közös gyermekkori emlékeken kívül egyvalami hasonló: azonos a cipőméretük. Amikor a mindennapok örömeinek élő, rendetlen, pénz, állás és lakás nélkül csellengő Maggie kényszerűségből a karrierjét céltudatosan építgető, rendszerető Rose-hoz költözik, a két testvérnek szembesülnie kell azzal, hogy jobban hasonlítanak egymásra, mint ahogy azt valaha is képzelték vagy bevallották volna saját maguknak.

Feszültségektől terhes együttlakásuk azonban hamar véget ér. Rose azt még csak elnézi, hogy húga feldúlja a lakását és az életét, nem fizeti ki a számláit, s ráadásul az ő méregdrága cipőit hordja, de amikor egy este hazatérve nemcsak a vadiúj csizmáját találja a meztelen lányon, hanem kollégáját, s egyben szerelmét, Jim Danverst is, végképp betelik a pohár…





Jennifer Weiner Philadelphiában él családjával. Regényeit sajátos humor, szarkazmus, eleven dialógusok és emlékezetes karakterek jellemzik. Nem meglepő, hogy könyvei egytől egyig a New York Times bestseller listájára kerülnek.

A könyv címe: Egy cipőben

Szerző: Jennifer Weiner

Kiadó: Kelly Kiadó

Ár: 2480 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top