nlc.hu
Szabadidő
Mr. Tûsarok

Mr. Tûsarok

A Felül semmi alkotói ezúttal egy igaz történetet dolgoztak fel a tõlük megszokott kedves poénokkal és bájjal. A Mr. Tûsarok DVD egy tradicionális férfi cipõgyár hányattatásait meséli el bõséges szigetországi humorral átitatva.





A pikáns sztorik mindig hálás befektetésnek bizonyulnak a producereknek. Ha pénzt nem is sokat hoznak, ismertséget azonban rengeteget. Pláne, ha a film egy, az átlag ember által alig ismert világba enged betekintést. Ezúttal a transzvesztiták különös és harsány világa bizonyult kiváló alapanyagnak egy jó filmhez. 

Az események középpontjában Charlie Price áll, aki apja halála után próbálja felvirágoztatni az örökségül kapott, lábbeliket gyártó üzemet. A piaci igényeknek megfelelően egy transzvesztita instrukciói alapján férfiaknak szánt erotikus női csizmákat kezd készítetni a konzervatív Anglia kebelén. Alaposan felkavarja a helyi állóvizet, ám nincs sok idő a perpatvarra, mert vészesen közelít a Milánói Cipővásár időpontja, amikor bemutatkozhat a gyár új kollekciója, és eldől, hogy siker, vagy totális bukás vár a vállalkozásra…


DVD infók

A film eredeti címe:
Kinky Boots

Rendezte: Julian Jarrold

Szereplők: Chiwetel Ejiofor, Joel Edgerton, Sarah-Jane Potts


Nyelv: magyar (surround), angol 5.1, francia 5.1, spanyol 5.1, cseh (surround), lengyel (surround)

Feliratok: magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, francia, holland, izlandi, lengyel, portugál, spanyol, svéd

Játékidő: kb. 102 perc






Extrák

– Interaktív menük
– Közvetlen jelenetválasztás
– Werkfilm (így készült..)
– Audiokommentár
– Kimaradt jelenetek

Northamptonshireben ma is megtalálható az a gyár, amelynek falai között lejátszódtak a filmben látható események a ’90-es években. Sőt, az alkotók is ott rögzítették a jeleneteket. Az átélt élményeikről a színészek, a rendező és a producer mesélnek „Az igazi csizmagyár” extrában. Láthatjuk benne azt is, hogyan sikerült az első fellépése a filmben Lolát alakító, Chiwetel Ejiofornak igazi travik előtt.

Az „Egy bakancs utazása” kisfilmet végignézve úgy érezhetjük magukat, mintha a technika szakkörön ülnénk és egy pályaválasztási szkeccset néznénk. Most aztán mindent megtudhatunk arról, miből is áll össze és hogyan készül egy jó minőségű, strapabíró lábbeli. Gyorsra vágott, pergő figyelemfelkeltő spot. 

A „Kimaradt jelenetekben” néhány pikáns, jól odamondogatós párbeszédet tekinthetünk meg. Végül, hogy a témában a lehető legbölcsebbek legyünk, a filmet a rendező és szereplők audiokommentárjával is végignézhetjük újra.

A mozi kitűnő surround magyar hanggal élvezhető, az extrák pedig felirattal láthatóak.
Aki megnézi, biztosan szétnéz hamarosan a boltokban, mert jó pár, remek lábbeli tippet kaphat, mire a stáblista végére ér. A meglepő csizma pedig mindig divat. Ezt Lola mondta, s ő mindenkinél jobban tudja.

Forrás: InterCom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top