nlc.hu
Szabadidő
Az idõjós – dvd

Az idõjós – dvd

A megható, keserédes film szomorú jelenetei, fanyar humora és amerikai álom elé tartott görbe tükre nagyon szerethetõ. Nemcsak a filmvásznon, hanem a nézõk lelkén is nyomot hagy Nicolas Cage és Michael Caine mesteri alakítása.




A Karib tenger kalózai – A fekete gyöngy átka és A kör sikere után lélegzetvisszafojtva várta a világ, mivel rukkol legközelebb elő a fiatal sztárrendező, Gore Verbinski. Új filmjével egy új műfajban bizonyít, és a siker itt sem maradhat el, már csak azért sem, mert a főszerepet az elmúlt évtized legnagyobb filmsikereiben közreműködő Nicolas Cage alakítja!

Cage figurája egy chicago-i meteorológus, aki magánéletileg eljutott a mélypontra. Ex-feleségével és gyerekeivel megromlott a viszonya, ha találkoznak, annak mindig veszekedés a vége. Az élet igazságos: amit az egyik kezével elvesz, azt odaadja a másikkal. A meteorológus is megkapja a maga kárpótlását elbaltázott magánéletéért cserébe: felajánlják neki, hogy legyen egy országos reggeli tévé-show időjárás-jelentője. A siker küszöbén áll tehát, és kezdhet csomagolni – az állás ugyanis New Yorkban várja. Hősünknek már csak egyetlen feladata maradt: kibékülni volt feleségével és a kölykökkel…


DVD infók:

Hossz: 98 perc
Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)
Feliratok: magyar, angol, cseh, lengyel, bolgár, izlandi, portugál, héber, görög, horvát, szlovén, arab, román, szerb

Extrák:
• Kisfilm: A forgatókönyv
• Kisfilm: Hogyan legyünk időjósok
• Kisfilm: A jelmezek és díszletek




• Kisfilm: A szereplők
• Kisfilm: Az alkotók
• Előzetes

A film eredeti címe: The Weather Man

Rendezte: Gore Verbinski

Szereplők:
Nicolas Cage
Michael Caine
Hope Davis

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top