nlc.hu
Szabadidő
Vinny az 1ügyû

Vinny az 1ügyû

Tegyük fel, hogy Önt gyilkossággal vádolják és lelki szemei elõtt már meg is jelent a villamosszék képe. Fogadna olyan ügyvédet, aki hat éven keresztül tanulta a jogot...




… majd hatodszori nekifutásra szerezte meg a diplomát, és teljes hat hetes szakmai tapasztalatot tud felmutatni, amelynek során mi lennénk az első ügyfele?! Persze megközelíthetjük optimistán is a helyzetet: eddig még egyetlen ügyet sem vesztett el!

Bill és Stan, két egyetemista srác hasonló döntés előtt áll: Alabama államban gyilkosság vádjával letartóztatják őket, mivel több szemtanú vallott ellenük. A fiúk természetesen nem tudnak alibit felmutatni, bár ártatlanok, mint a ma született bárány. Csak egyetlen nagyon-nagyon vékony szalmaszálba kapaszkodhatnak, hogy elkerüljék a villamosszéket: Vinny nagybácsikájukba, aki pontosan a fent ecsetelt ügyvédi kvalitásokkal rendelkezik, vagyis nagyon valószínű, hogy keresztet vethetnek az ügyre és a bíróságról mehetnek egyenesen a siralomházba, hacsak csoda nem történik!


DVD infók:

Hossz: 114 p.

Hang: magyar (DD 5.1), angol (ST), lengyel (DD 5.1), török (ST)

Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, lengyel, román, szlovén, török


A film eredeti címe: My Cousin Vinny

Rendezte:
Jonathan Lynn

Szereplők:

• Joe Pesci
• Ralph Macchio
• Marisa Tomei
• Mitchell Whitfield
• Fred Gwynne

Fotó: InterCom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top