Szabadidő

VI. Kézmûves Kiállítás és Vásár

Ékszerkészítés, selyemfestés, gyertyaöntés, foltvarrás... a kétnapos rendezvényen nemcsak különbözõ kézmûves technikákkal ismerkedhetsz meg, de ki is próbálhatod õket. Sõt, ha kedved kaptál, az alapanyagokat is beszerezheted.





Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Kézműves Kiállítás és Vásár, melyen megtalálhatóak mind a hagyományos népművészet (tojásfestő, bőrőző, hangszerkészítő, kosárfonó, keramikus, nemezkészítő, papírmerítő, faműves, gyertyaöntő stb.), mind a modern kézműves technika (üvegfestés, szalvétatechnika, gyöngyfűzés, szárazvirág-kompozíció, tűzzománc, foltvarrás, ékszerkészítés, selyemfestés, természetes alapanyagból készült használati és dísztárgyak stb.) képviselői is.

A kézművesek egész nap bemutatókat, foglalkozásokat tartanak, és segítségükkel, irányításukkal felnőttek, gyerekek, profik és amatőrök egyaránt kipróbálhatják esetleg elsajátíthatják a különböző technikákat.

A kiállítás vásárral egybekötött, így lehetőség lesz a késztermékek, valamint az alapanyagok megvásárlására is.






Időpont:
2006. október 14-15. 10 órától

Helyszín: Petőfi Csarnok, 1146 Zichy Mihály út 14.

Belépő:
• felnőtt: 500 Ft
• gyermek (6 éves kortól): 250 Ft
• családi: 1.000 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top