Szabadidő

Hotel Pastis

Légy üdvözölve a Hotel Pastisban! Ha kedveled a levendulától illatozó provence-i mezõket, az ínycsiklandozó étkeket és az izgalmakat, akkor nem fogsz csalódni a Provence-trilógia szerzõjének újabb regényében sem.




Simon Shaw 42 éves, gazdag és sikeres – a reklámszakmában dolgozik, frissen elvált és rettenetesen unatkozik. Egy gondoktól mentes, szabad élet reményében Provence ragyogóan napsütéses és festői lankái közé menekül, ahol inasa, a páratlan Ernest és a bájos Nicole unszolására lelkesen új vállalkozásba kezd. Brassière-les-Deux-Églises egykori csendőrlaktanyájából szándékozik szállodát építeni – a Hotel Pastis-t, a gazdagok és híresek menedékét.

Amikor azonban a bosszantó nehézségek sorát – az építkezés fáradalmait, az új hivatással járó kínokat vagy Ambrose Crouch, a részeges újságíró felbukkanását – még a bankrabló Jojo és börtöntöltelék cimborái is tovább bonyolítják, Simonnak az a sanda gyanúja támad, hogy talán alábecsülte megpróbáltatásait…

Peter Mayle könyveit már nem kell bemutatnunk olvasóinak, hiszen a Provence-trilógia szerzője mindig tartogat valami könnyed, de tartalmas szórakozást ígérő regényt. Gasztronómia és életvitel, páratlan szépségű tájak és válogatott étkek várják a Hotel Pastis vendégeit.

Szerző: Peter Mayle
A könyv címe: Hotel Pastis
Ára: 2680 Ft
Kiadó: Ulpius-Ház Könyvkiadó »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top