Szabadidő

Riviéra Hotel

Lenyûgözõ francia tájak, kulináris élvezetek, romantika, krimi... Kell ennél több egy könnyed kikapcsolódáshoz?









A kaliforniai Lola March a csillogó Las Vegasban megismerkedik egy szívtipró franciával, akivel meggondolatlanul össze is köti az életét. A mézeshetek elteltével azonban a férj fütyül az újdonsült arára és a temérdek munkára, amit a francia Riviérán álló bűbájos hotel vezetése jelent.
Lolának nincs más választása, mint kézbe venni az ügyeket, ám amikor már úgy tűnik, minden sínen van, férje relytélyes körülmények között eltűnik.

A szakácstudományát időközben tökélyre fejlesztő asszonynak kevés segítője akad, sőt: bosszúszomjas hitelezők, exszeretők és alvilági figurák jelennek meg a felvirágzó hotel körül, és miközben a rendőrség elől menekülő Lola férje nyomát kutatja, a szerelem is tiszteletét teszi nála, egy amerikai hajóskapitány személyében.

A szerzőnő pompás ételekkel, csodálatos érzékiséggel és buja tájjal varázsolja el olvasóit, miközben a föld egyik legromantikusabb vidékére kalauzolja őket. Elizabeth Adler tizenhat regény világszerte ismert szerzője.





Szerző: Elizabeth Adler
A könyv címe: Riviéra Hotel
Ára: 2580 Ft
Kiadó: Ulpius-Ház Könyvkiadó »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top