Szabadidő

Cseréld az autódat repülõre

Csinos légiutaskísérõk landoltak a fõváros utcáin, az autósok meglepetten húzzák le kocsijuk ablakát, amikor a mosolygó lányok matricát nyújtanak át nekik.






Az egyenruhás lányok arra szeretnék rábírni a sofőröket, hogy néhány napra cseréljék le autóikat repülőre.
Új kampányt indított a SkyEurope, a plakátokon azt olvashatjuk, hogy most a légitársaság fizet azért, hogy vele utazzanak a magyarok. Párizstól Milánón át Barcelonáig Európa kilenc városába repülhetünk. A repülőjegyért fizetni sem kell, csak az illetéket és az adókat. November 1-je és március 24-e között, amikor is a légitársaság fizet azért, hogy velük repülnek a magyarok. Kivételt csupán a december 15-e és január 8-a közötti időszak képez.
Az autósoknak most foglalniuk sem kell jegyet, elég, ha a csinos légikisasszonyok által osztogatott matricákat kiragasztják autójukra. Ha egy fotót is küldenek erről, az iwanttofly@skyeurope.com  e-mail címre akkor teljesen ingyenes jegyet is nyerhetnek. Akinek nem sikerül nyernie az se keseredjen el, hiszen bárki néhány napra lecserélheti autóját egy repülőre.

A www.skyeurope.com  honlapon most október 17-e és 22-e között bárki megvásárolhatja a kedvezményes jegyet, de akinek nincs Internet elérhetősége az információt kérhet a 7777 000 telefonszámon.









Persze sokan még az ingyenes repülőjegy miatt sem cserélnék fel autójukat egy repülőre, mert azt gondolják, hogy minden “fapados” légitársaság, egyformán kényelmetlen. Nos, nekik azt javasoljuk, hogy tekintsék meg a SkyEurope honlapját. Itt kiderül, hogy azoknak ajánlja szolgáltatásait a cég, akiknek az utazás kényelme szempontjából, fontos, hogy egy diszkont légitársaság is pontos legyen és központi reptérre repüljön.

Ha nem hiszi járjon utána…….

Kedvezményes utak Velence, Róma, Nápoly, Koppenhága, Párizs, Milánó, Barcelona, Amszterdam, Bukarest



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top