nlc.hu
Szabadidő
Csokoládé és Konyak hétvége

Csokoládé és Konyak hétvége

Ha szereted a csokoládét, megízlelnél néhány exkluzív konyakot és kipróbálnál egy szivart, hétvégén ott a helyed a megújult lóversenypályán. Akár a karácsonyi csokoládét is beszerezheted itt, sõt, a belépõjegy árát is édességre költheted.





A 2005-ben megújult lóversenypályán exkluzív csokoládé, konyak és szivarkóstolás, helyben sült házi rétes, finom sült gesztenye, és egész napos büfé várja a vendégeket. 

A programok hangulatát a szombati ügetőfutamok és a vasárnapi galoppfutamok is színesítik. Ajánlott látcsövet magaddal hozni, hogy a versenyszámok minden mozzanatát közelről láthasd! A szombati ügető futamokon közel 100 pompás telivér méri össze gyorsaságát 14 órai kezdettel. A szezon utolsó galopp futamai vasárnap fél 11-kor kezdődnek. A rendezvény méltó befejezéseként a vasárnap délutáni „Csoki Olimpia Futam” keretében olimpiai bajnokok állnak starthoz az ügetőpályán.  

A gyerekeknek – az egyéb meglepetések mellett – ingyenes pónilovaglást biztosítanak mindkét napon, ha pedig a családoddal érkezel, vasárnap ingyenes hintózáson vehetsz részt a romantikus Kincsem Parkban.

Mindkét nap óriási meglepetéssel készül délutánonként Pulai Imre kenus olimpiai bajnokunk!





Időpont: 2006. november 11-12.

Programkezdés: szombaton 13.00-kor, vasárnap 10.00-kor

Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Belépő:
• felnőtt: 1.000 Ft
• gyerek és ifjúsági (7-18 éves korig): 600 Ft
• nyugdíjas: 600 Ft

További információ a programról »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top