nlc.hu
Szabadidő
Karácsonyi bevásárlás repülõvel

Karácsonyi bevásárlás repülõvel

Az ünnepek közeledtével egyre többen azt érezzük, hogy összecsapnak fejünk felett a hullámok, nincs idõnk, ötletünk, hogy kinek mit és hol vegyünk.




Szakítsunk most a hagyományokkal és pattanjunk fel a SkyEurope párizsi, milánói vagy amszterdami járatára és vágjunk bele egy repülős bevásárlásba. Sokkal inspirálóbb egy párizsi kávézó teraszán egy croissant mellett, vagy egy hamisítatlan milánói kávé társaságában esetleg Amszterdam utcáit róva töprengeni az ajándékokon. Sőt kedvesünket és gyermekünket is páratlan élménnyel ajándékozzuk meg, hogy ha egy vagy kétnapos repülős városnézős vásárlással lepjük meg őket.

Azért, hogy a téli időszakban is egyre többen utazzanak az emberek Európa közkedvelt nagyvárosaiba a SkyEurope most fizet az utasoknak az utazásért, legújabb akciója keretében most –10 ft-os, egyirányú jegyeket kínál azoknak, akik szeretik a kihívásokat és bátran belevágnak egy európai kalandba karácsonyi ajándékvásárlás vagy téli ruhatár frissítés gyanánt.





„Ugorj fejest a télbe!” akció során 2006. november 14-e és 19-e között foglalhatnak 9 európai desztinációra:
Párizsba, Milánóba, Rómába, Nápolyba, Velencébe, Amszterdamba, Barcelonába, Koppenhágába, Bukarestbe.

Az utazási időszak 2006. december 1-je és 2007. február 28-a között tart. Az utazóknak csupán az adókat és az illetékeket kell kifizetniük, melyből most –10 ft-ot visszatérít a SkyEurope.
 


 


 


 


 







Párizs például az egyik legkedveltebb célpont, és egyben ideális az egynapos vásárláshoz, hiszen a SkyEurope a városközponttól csupán 20 percre található Orly Repülőtérre üzemel és reggel korán indul Budapestről és este későn érkezik vissza a magyar fővárosba, így akár az egy napos business utazók számára is ideális. Ezt bizonyítják a számadatok is, hiszen a SkyEurope párizsi járatának októberi kihasználtsági mutatója 80% feletti volt, amely az átlagos 76,1 százalékos kihasználtságot nézve kimagasló.

Párizs az ünnep közeledtével a kisgyermekes családok számára is vonzó, hiszen a párizsi Disneyland a közelgő ünnepek alkalmával is igazi látványosságot kínál a kisgyermekeknek. Az elfoglalt üzletemberek felejthetetlen élménnyel ajándékozhatják meg kisgyermeküket egy párizsi Disneyland látogatással a Mikulás közeledtével.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top