nlc.hu
Szabadidő
Amikor a mesék életre kelnek

Amikor a mesék életre kelnek

Mindannyian ismerjük azt a kissé feszült, várakozó és furcsán bizsergetõ izgalmat, amikor meglepést készítünk elõ valaki számára. Elõfordulhat, hogy több héten át portyázunk az üzletekben: nézelõdünk, válogatunk, tervezgetünk, és közben persze találgatunk – vajon milyen ajándéknak örülne a legjobban?

Az Alexandra Kiadó egyik karácsonyi meglepetésével segít olvasóinak megválaszolni a kérdést: a Mesélő könyv sorozat köteteinek lapozgatása közben egy speciális hangkártya segítségével meg is szólal mindaz, amit a szöveg és az illusztráció az olvasónak közvetít. A háttérben zene szól, csicseregnek a madarak, csörgedezik a patak, zsong az erdő, miközben a narrátor kellemes hangon el is meséli nekünk mindazt, ami a könyv nyitott lapjain megjelenik. Ennek a technikai bravúrnak köszönhetően a gyerekeknek olyan élményben lesz részük, mintha lassítva, filmkockánként, az olvasás tempójában néznének egy mesefilmet.











December 3-án, vasárnap 16 órakor az Alexandra Irodalmi Kávéházban (Budapest VII. Károly körút 3/c.) Bartos Erika meseíró kreatív foglalkozást tart a gyerekeknek meglepetésekkel, nyereményekkel. A helyszínen Micimackó is megjelenik!
S a mesék, mesehősök valóban életre kelnek…


Az alapkészletben a Némó nyomában című mesét találjuk. A sorozat további darabjai is a Disney mesék világába repítik az olvasót, s a klasszikus hősök mellett természetesen felbukkannak az új kedvencek is:

• Hófehérke és a hét törpe
• Micimackó és az elveszett korgó-morgó
• Oroszlánkirály
• A kis hableány
• Verdák
• Bambi
• 101 kiskutya

Az alapcsomag ára: 9.999 Ft
A sorozat további darabjai: 2.999 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top