Szabadidő

A Canon új Digital IXUS modelljei

Az új modellek is magukon viselik a Digital IXUS sorozat irányvonalának fõ vonásait - modern technológia, innovatív megjelenéssel. A formatervezésük többféle igény kielégítését is szolgálja.





Az elegáns megjelenésen kívül az új fényképezőgépek technológiai újítások tárházát is nyújtják, amelyek ezeket a modelleket is kiemelik a többi fényképezőgép közül. A Canon szeptemberben mutatta be a Digital IXUS sorozat új csúcsmodelljét, a Digital IXUS 900 Ti-t. Az új gép is az elődök „örökívű” formáit követi, és a titán vázba épített csúcstechnológia biztosítja azt, hogy a gép tudása megfeleljen a megjelenésének: 10 megapixeles felbontás, ultra-kompakt 3-szoros optikai zoom-mal rendelkező objektív, és a Canon új DIGIC III képfeldolgozó processzora fejlett zajcsökkentő technológiával.

A gépekbe a Canon az új DIGIC III processzort és a szintén új Intelligens Arcfelismerési funkciót építette be, így kiváló minőségű, éles képek készíthetők velük. Az új Arcfelismerés AF/AE funkció több előnnyel is szolgál partikon és más társadalmi eseményeken: automatikusan felismer maximum kilenc arcot a képen, akárhol is helyezkedjenek el a személyek, és ezeknek megfelelően optimalizálja az élességet és az expozíciót. Mindhárom gép képes ISO 1600-as érzékenységgel fényképezni, így vaku nélkül is készíthetők beltéri vagy éjszakai képek.





A csúcsmodell Digital IXUS 900 Ti elődeinek megjelenési stílusát követi a kontúros titán vázzal, és a klasszikus „örökívű” formákkal. Az érintésre működő vezérlőtárcsa könnyűvé teszi a beállításokat, és így a gép használatát. A Digital IXUS 900 Ti az első olyan Digital IXUS gép, amely 10 megapixeles képérzékelővel rendelkezik, és képes XGA videók rögzítésére.





A Digital IXUS 850 IS ritkaság a maga nemében, és nemcsak a vonzó megjelenése miatt. Optikai képstabilizátorával és 28 mm-es nagylátószögű objektívével az egyik legfejlettebb ultra kompakt fényképezőgépnek számít. Az új, Kusabi-féle „Ékek és ívek” formatervezés különleges karaktert ad a gépnek, míg a 2,5” képátlójú, nagyfelbontású LCD kijelző kényelmessé teszi a képek megtekintését. A Digital IXUS 850 IS ideális csoportképek, tájképek és építészeti fotók készítésére, és újra bizonyítja a Digital IXUS sorozat sokoldalúságát.






Bár a Digital IXUS i7 zoom a legkisebb fényképezőgép a Digital IXUS sorozatban, de könnyedén felkelti a felhasználók érdeklődését, hiszen a 7,1 megapixeles gép a következő négy divatos színben kapható: szépia, vászonkék, acélszürke és pezsgő rózsaszín. Elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen zsebben vagy kézitáskában, így ideális partner a társadalmi események fotózásában.

A Digital IXUS 900 Ti főbb jellemzői:
• Titán váz, érintő vezérlőtárcsa
• 10,0 megapixeles felbontás, 3-szoros optikai zoom
• DIGIC III processzor Arcfelismerés AF/AE funkcióval

A Digital IXUS 850 IS főbb jellemzői:
• Új Kusabi-féle „Ékek és ívek” formatervezés
• 7,1 megapixeles felbontás
• Nagylátószögű 3,8-szoros optikai képstabilizátoros zoom objektív
• DIGIC III processzor Arcfelismerés AF/AE funkcióval

A Digital IXUS i7 zoom főbb jellemzői:
• Ultra-kompakt váz négy divatos színben
• 7,1 megapixeles felbontás, 2,4-szeres optikai zoom
• DIGIC III processzor Arcfelismerés AF/AE funkcióval






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top