nlc.hu
Szabadidő
Karácsony és Szilveszter a Filmmúzeumban

Karácsony és Szilveszter a Filmmúzeumban

A Filmmúzeum idén is, mint minden évben, igazi meglepetéssel készül az ünnepekre.





Karácsonykor, három teljes napon át régi magyar filmeket vetítünk. A magyar filmvígjáték hőskorában, a 30-as, 40-es években készült alkotások között olyan csemegék is lesznek, mint A régi nyár Honthy Hannával, a Karosszék Szeleczky Zitával, a Pesti mese Turay Idával és Páger Antallal valamint a Lila akác az ötéves Ruttkai Évával és a kor legnagyobb magyar komikusával, Kabos Gyulával.

Szilveszterkor egész éjjel buli lesz a Filmmúzeumban! 2006. december 31-én délután kezdjük sugározni az Album Show című zenés nosztalgiaműsorunkat, és abba sem hagyjuk 2007. január 1-jén hajnalig. A maratoni összeállításban fellép többek közt a U2, a Jackson Five, Sade, a Queen, Madonna, a Dire Straits, a Pet Shop Boys és Whitney Houston.

Január 1-jén reggeltől pedig maga az Angyal lesz egy teljes napig a Filmmúzeum vendége. Műsorkezdéstől műsorzárásig Simon Templar válogatott kalandjait izgulhatják végig a Filmmúzeum nézői.


Bővebb információ a Filmmúzeum honlapján »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top