nlc.hu
Szabadidő
Rém Rom

Rém Rom

A Steven Spielberg és Robert Zemeckis nevével fémjelzett szórakoztató animációs film már dvd-n is kapható.




DJ mindig is sejtette, hogy a szemközti házzal valami nagyon nem stimmel. Amikor a romos kégli egyszer csak életre kel és mindenkire rátámad, aki a közelébe merészkedik, DJ és két cimborája, Chowder és Jenny merész felfedezőútra indul, hogy kiderítsék, ki, vagy mi mozgatja a lélegző és éhező házat.

A három jó barát egy ördögien gonosz lénnyel találja szemben magát és meg kell menteniük a szomszédságot a pusztulástól.

Robert Zemeckis (Polar Expressz, Vissza a jövőbe-trilógia) és Steven Spielberg (E.T., Jurassic Park, Indiana Jones-trilógia) egy rémesen vicces kalandra invitál a Rém Rom-mal, amely „az év legjobb animációs filmje!


Extrák
• 7 kisfilm: Képzeletbeli hősök, Kezdők szerencséje, A legeslegjobb barátok, Sokasodnak a pontok, Fekete doboz színház, Olyan, mint az igazi, Te is hallottad?!
• Választható kameraállás: Eliza Nebbercracker ellen
• Audiokommentár az alkotók közreműködésével
• A Rém Rom művészete: képgaléria
• A kaland folytatódik az Interneten! DVD-ROM-os link visz izgalmas játékokhoz, letölthető ajándékokhoz és más érdekességekhez.

Hangok:
magyar (5.1*), angol (5.1*), horvát (5.1*), cseh (5.1*), szlovén (2.0**)

Feliratok:

magyar, angol, bolgár, horvát, cseh, észt, litván, román, szerb, szlovén

Játékidő: 87 perc

Magyar cím: Rém Rom

Eredeti cím: Monster House

Gyártási év: 2006

Rendezte: Gil Kenan

Szereplők: rajzfilmfigurák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top